Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Dodávky gastronomického a vážicího zařízení. Prodej, poradenství, projektování, montáž, garanční a pogaranční servis. Nabízíme profesionální myčky nádobí, výrobníky ledu, mikrovlnné trouby, váhy, nerez dřezy a stoly, drtiče odpadků atd. Prodej a servis vybavení pro gastronomické provozy. Nabídka náhradních dílů pro kávovary a kávomlýnky.

Výroba: - systémy pro řízení technologických procesů - vývoj elektronických zařízení - zakázková aplikace na klíč - tvorba aplikačního software pro mikroprocesory a jednočipové mikropočítače - testovací zařízení, měřící přístroje.

Tuzemská, inženýrsko dodavatelská společnost s desetiletou činností v oboru nabízí: - meření průtoku a množství odpadních vod na kanalizacích a v otevřených korytech.

Stavební akustika: - měření vzduchové a kročejové neprůzvučnosti na stavbách - HIT - měření doby dozvuku - měření vzduchové neprůzvučnosti fasád i jednotlivých prvků - např. oken na stavbě pomocí dvoukanálové techniky -NOVINKA - určení zvukové izolace kabin - měření in situ, identifikace akusticky slabých míst - NOVINKA - posouzení ...

Návrh, oživení, po odsouhlasení realizace: -řídící obvody a silové obvody měničů stejnosměrného nebo střídavého proudu -oblast aplikací jednočipových mikroprocesorů -oblast elektrických měření neelektrických veličin.

Prodej, projekce, montáž, měření, revize: - přepěťové ochrany - elektrická zařízení - elektro.

Velkoobchod, prodej, distribuce, dovoz, import: Zdravotnická technika: -diagnostické přístroje -elektrické přístroje -první pomoc -vybavení ordinací -sterilizátory a výrobky z nerezu -kancelářský nábytek -lékařské přístroje -elektrochirurgie -váhy, výškoměry, různé -chirurgické nástroje -nemocniční ...

Prodej: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství -regulační a topenářská technika -boilery -vodoměry -bazény a filtrační zařízení -elektrické kotle, průtokové ohřívače -armatury -vodovodní baterie. Opravy, servis: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství.

Dodávka, montáž, servis, revize: -zabezpečovací, požární a kamerové systémy -vstupní a docházkové systémy -mechanické zabezpečení. Certifikáty: -Asosciace Grémium alarm -Národní bezpečnoství úřad-utajení"D" -ISO* 9001:2001 -člen České asociace pojišťoven -Cech elektrické požární signalizace -člen Hospodářské komory ČR.

Výroba, servis, prodej, oprava: -průmyslová elektronika -hodiny -spínací, školní, docházkové, sportovní časomíra -jednotný čas.

Služby: - měření elektrických a neelektrických veličin - řízení technologických procesů - vizuální inspekci - rozpoznávání RZ - parkovací a vjezdové systémy - konzultace a školení - studie a projekty - dodávky a realizace - systémovou integraci.

Vývoj, výroba: -digitální řídící a měřící systémy.

Výroba, prodej: -dřevěné skládací metry -svinovací metry -teleskopická měřidla -pravítka -úhelníky -vodováhy mechanické, digitální -stahovací altě -laserové systémy. Reklamní potisk. Sušení: -řezivo, přířezy, palety.

Zkušební laboratoř s ochrannou známkou Testing. Služby: -zkoušky termovizí -zkoušky těsnosti (penetrační, podtlaková, přetlaková, ultrazvuková, vysokonapěťová) -klasická defektoskopie (měření tloušťky, zkouška magnetická, penetrační, prozářením, ultrazvuková).

Výroba: -transformátory do 2 kVA, tlumivky, cívky -výroba VN transformátorů -zhotovení kabelových forem a spojovacích kabelů -gravírování -zkoušky VN do 80 kV. Vysokonapěťové zdroje pro zkušebny, laboratoře - určeny pro zkoušení součástek, materiálů, kabelů. Vysokonapěťové zdroje střídavé - určeny pro zkoušky bezpečnosti a ...

Prodej vybavení dílen řemeslníků, provozoven a kanceláří. Produkty: - nářadí ruční - nářadí elektrické - nástroje - elektromateriál - centrální vysavače - výsečníky, vyrážeče - brašny montérské - měřící přístroje - měřidla - technická chemie a kotvení - kufry - dílenský nábytek.

Pobočka. Prodej: - měřící a regulační technika - elektroměry - přístroje na měření chladu a tepla - komunikační jednotky - plynoměry.

Výroba: -elektronické moduly pro vyhodnocování hladin pro tlakové kanalizace -ovládací automatika pro přečerpávací stanice. Dodávka a montáže: -snímače splaškových hladin -ovládací automatika pro tlakové kanalizace -snímače zaplavení sklepů, bazénů -elektroinstalace venkovních bazénů.

Prodej - měřící a regulační technika: - indukční průtokoměry - měřiče tepla ve vodě - měřiče tepla v páře. Metrologické služby: - akreditované metrologické středisko K74.

Již 17 let dodáváme za nejlepší ceny elektroniku, regulace, domovní i GSM alarmy, kamery, přístupové systémy, pohony bran a kování, solární panely, měniče a akumulátory, meteostanice, bezdrátové zvonky a dálkové ovládání, autoalarmy, centrální zamykání, couvací asistenty, nářadí a jiné.

Společnost provozuje: - měřicí stanice pro kontrolu úchylek tvaru a polohy v oblasti střední a hromadné výroby - modernizace, opravy a stavba jednoúčelových strojů včetně počítačového řízení - návrh a výroba speciálních elektronických přístrojů - opravy elektroniky strojů a výrobních zařízení - sdružování měřicích a automatizačních ...

Výroba: - potravinové doplňky VITAMAG - maralové kapky a čaj - hořečnaté potravinové přípravky - kosmetická mast SATISAN. Měření: - tabletování, měření radonu, analýza - laboratorní rozbory vody, krmiv, hnojiv.

Služby: -dekontaminační stanice a zařízení -odhady rizik -sanace starých zátěží -informační a inženýrská činnost-odpady -legislativa odpady -měření-odpady -monitoring skládek -poradenská a projektová činnost -realizace staveb -environmentální geologie -geologický průzkum -geologické práce v oblasti hydrogeologie ...

Výhradní zastoupení firmy Bruker. Dodávka, prodej: -analytické přístroje využívající principů magnetické rezonance, hmotnostní spektrometrie a infračervené spektroskopie -komplexní řešení zahrnující mimo jiné zařízení pro automatickou přípravu vzorků -vlastní software pro sběr, vyhodnocování a následnou efektivní ...