Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000, obhajoba 2009. Vývoj, výroba, instalace, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, dodávka, zaškolení: -kalibrační přístroje a etalony MEATEST -automatizované kalibrační systémy -metrologie elektrických veličin -elektrické stroje přístroje -indukční průtokoměry DN ...

Komplexní služby pro měření a regulaci. V rámci řízení komplexů budov se jedná zejména o automatizaci vytápění, chlazení a větrání včetně souvisejících komponent jako jsou EZS, řízení komfortu místností, hotelových systémů. V oblasti průmyslu se jedná o vytápění, chlazení a větrání výrobních hal, ale také o realizace řízení průmyslové výroby.

Servis, maloobchodní prodej: -měrná technika -měřidla -čerpací technika.

Služby: -podnikové informační systémy: -měření, regulace -vizualizace -GSM komunikace.

Měření, odrušení: -geopatogenní zóny. Instalace: -přístroj na odrušení geopatogenních zón, Výroba, prodej: -propolisová mast, -zpracování včelích produktů.

Činnost: - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž měřidel - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Dodávka, velkoobchod: - analyzátory a měřící systémy pro monitorování kapalin, plynů a částic - ekologické monitorovací systémy - průmyslové řídící systémy a snímače - hydrologické a meteorologické aplikace.

Firma se zabývá instalací: - strukturovaných kabeláží - telekomunikačních - zabezpečovacích - kamerových systémů. Internetový obchod.

Prodej, servis: - měřicí přístroje - optické přístroje - dalekohledy - mikroskopy - nivelační přístroje - geodetické přístroje.

Služba: - měření radonu v půdě na stavebních parcelách, v objektech určené ke kolaudaci, přestavbě, adaptaci, ve stavebních materiálech, ve vodě.

Šebeček Ivo, Gagarinova 85, Boskovice. Práce, prodej, oprava, servis: -seřízení a uvedení plynových spotřebičů do provozu -záruční a pozáruční opravy plynových spotřebičů -sporáky, plynové kotle do 50KW (PROTHERM) -montáže pokojových termostatů regulační techniky.

Výroba, prodej: - elektricky řízené systémy - signalizační a vyvolávací systémy pro zdravotnictví - regulační systémy otopných soustav.

Konstrukce přístrojů: -pro měření geometrických veličin. Výroba: -seřizovací přístroje pro seřízení nástrojů CNC* obráběcích strojů -třísouřadnicové měřící stroje. Kalibrace.

Termovizní měření budov. Aplikace termografie v průmyslu, stavebnictví a v elektrických zařízeních. Komplexní zpracování dokumentace pro program Zelená úsporám. Měření těsnosti budov pomocí Blower-door testu.

- Váhy - registrační pokladny - scannery čárového kódu - etiketovací kleště - fiskální tiskárny - software - chlazení piva.

Projektová činnost ve výstavbě. Stavrební činnost - rekonstrukce. Výroba, opravy a montáž: - měřidla.

Průmyslová měřicí technika ENDRESS+HAUSER. Měřicí a regulační technika pro průmysl: -měřicí přístroje pro měření: hladiny,průtoku,tlaku,teploty, pro provádění analýz,včetně záznamu naměřených hodnot a měřicích systémů. Zpracování návrhů řešení. Technické poradenství. Logistika. Prodej všech výrobků na českém trhu. Záruční i ...

Velkoobchod: -medicínská,laboratorní a měřící technika.

Výpočty, návrhy, měření: - hluk, vibrace, pružnost, pevnost, aerodynamika v oblastech teplotechnika, teplárenství, energetika, výměníky libovolných konstrukcí a velikostí, topení, klimatizace, větrání.

Oprava, servis, školení: - obchodní a technické váhy klasické i elektronické, tuzemské i zahraniční. Maloobchod, prodej: - digitální váhy. Elektroinstalační práce.

Měření a regulace čtvrthodinového maxima monitorování dalších spotřeb ( elektrické energie, voda, plyn, pára ...atd. ) úspory vstupních energií bez omezování výrobních procesů zpracování a archivace naměřených veličin kompletní dodávky na klíč

Projekty a návrhy - elektronika Výroba - elektronika pro řízení Výroba - elektronika pro regulaci Výroba - elektronika pro sběr a přenos dat

Realizace - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Projektování - elektroinstalace Realizace - elektroinstalace Měření - regulace