Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Služby: - měření elektrických a neelektrických veličin - řízení technologických procesů - vizuální inspekci - rozpoznávání RZ - parkovací a vjezdové systémy - konzultace a školení - studie a projekty - dodávky a realizace - systémovou integraci.

Vývvoj, výroba a velkoobchod - dávkovače - horizontální a vertikální balící stroje - balící technika Vývoj a výroba - váhy

Servis - elektronická zařízení Vývoj - elektronická zařízení Vývoj a servis - detektory kovů Vývoj - software pro ATMEL

Výroba - měřicí, kontrolní a navigační přístroje

Prodej: -internetový obchod -měřící přístroje -satelitní technika a elektrospotřebiče.

-Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin a ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organismům přípravky na ochranu rostlin nebo biocidními přípravky -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a ...

Výroba - měřící, kontrolní, zkušební a navigační přístroje