Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Mahrlo MaR technika: -snímanie a meranie teploty, výšky hladiny, prietoku, tlaku a vlhkosti -prevodníky -napájacie zdroje -zobrazovacie a ukazovacie prístroje -regulátory teploty a tlaku -priemyselne armatúry, ventily, čerpadlá, tlakomery, prietokomery, sondy.

Ozvučení a osvětlení kulturních akcí, DJ a laserová show, video DJ. Variabilita a solidnost, profesionální přístup a vždy něco navíc. S náma se neztratíte.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

Návrh, výroba a sestavení aplikace: -zařízení pro čištění pitných, užitkových a odpadních vod a vzdušnin s využitím ozónu a kyslíku. Poradenství v oboru.

Projekce, měření a regulace. Regulace vytápění, kotelen, výměníkových stanic. Regulace vzduchotechniky. Poradenství. Elektroinstalace. Revize. Montáž a servis PC sítí.

Distribuce: -hydraulické prvky: Moog, Bosch-Rexroth, Eaton-Vickers a další -pneumatické prvky: Festo, Bosch - Rexroth a další -měřící a regulační technika: Asco Joucomatic a mnoho dalších.

Internetový prodej pro stavebníky, řemeslníky a domácí kutily: -svítilny -elektrocentrály -elektrické nářadí -nářadí -kotouče CBN -nástroje -závitořezné nástroje -diamantové kotouče -vodováhy -pilové kotouče -aku nářadí -dílna a garáž -měřící technika -motorové pily -nabíječky -obráběcí stroje -sekáče ...

vedeno již jako Klimatechnik. s.r.o. Práce, výroba, prodej: Akustika, klimatizace, vzduchotechnika: Zpracování akustických studií: -měření hluku ve vnitřním a venkovním prostředí -měření hluku ve stavební akustice měření vzduchové a kročejové neprůzvučnosti měření doby dozvuku -poradenská činnost a zpracování návrhů na snižování ...