Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Prodej - elektroinstalační materiál Montáž - elektrická zařízení - rozvaděče Projekce - elektrorozvody Elektromontážní práce (včetně instalací telekomunikačních a počítačových rozvodů) - opravy a servis elektroinstalací - zajištění elektroúdržbářských prací pro závody Servis a generální opravy - elektrická ...

Montáž - elektrická zařízení Regulace - elektrická zařízení

Výroba a dodávky měřicí a regulační techniky pro technologie budov systémem Lon Works.

Aplikace - řídící systémynávrhy a řešení - automatizační technika Návrhy a řešení - systémy měření a regulace

Pronájem - montážní plošina Elektromontáže - revize - výstavba a oprava veřejného osvětlení Termovizní měřění

Montáž,údržba,oprava,servis: - elektroinstalace - vyhrazená elektrická zařízení do 1000 V - zařízení s omezením nad 1000 V s omezením do 35 kW v prostorách třídy A (normální),B (nebezpečí výbuchu) Práce: - elektrikářské - elektroregulace Měření a regulace kotelen (do 5 MW): - plynové - olejové

DODÁVKA, MONTÁŽ: - parní kotelny - horkovodní kotelny - teplovodní kotelny - výměníkové stanice - strojovny vytápění a ohřevu TUV - vzduchotechnické jednotky - klimatizační jednotky - silové rozvody - rozvaděčová technika ( kotelny, výměníkové stanice, strojovny vytápění, vzduchotechnické a klimatizační jednotky )