Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informační technologie, hardware a software.

Činnost: - dodávka systémů pro oblast řízení, monitorování technologických procesů - měření a regulace - automatizace procesů.

Zajišťujeme služby v oblasti:-laboratoře -poradenství v metrologii -míry a váhy -metrologické expertizy -mechanické zkoušky materiálu.

Prodej: - topné patrony, desky, tyče, dráty - měřící prvky - regulační techniky - snímače teplot, tlaku, vlhkosti.

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Oprava, servis, kalibrace, modernizace: - měřící technika - trhací stroje - tvrdoměry - zkušební lisy - vibrační a rázové stoly - plastometry

Služby: - hygienická poradna - měření hluku, umělého i denního osvětlení a mikroklimatických podmínek.

Obchodní služby, prodej: - ultrazvukové přístroje - bezkontaktní teploměry - pracovní brýle UVEX - přístroje pro metodu magneticko-práškovou - přístroje, měřidla pro metody vizuální - penetrační prostředky, měrky. Prováděcí NDT služby (defektoskopické zkoušky, defektoskopie). Kvalifikace v metodách VT 3, PT 3, MT 3, UT 2. Školení, ...

Prodej, servis: - plynové kotle - topné systémy. Revize elektroinstalací, hromosvodů. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Měření regulací.

Pobočka. Prodej a servis: - digitální váhy DIGI - elektronické pokladny OMRON - fiskální pokladny - pokladní systémy - restaurační systémy - snímače čárkových kódů Scantech, Metrologic - pokladní boxy S.C.S.

Výroba a prodej: - identifikační systémy bezkontaktní a biometrické - docházkové systémy - systém kontroly vstupu - objednávkové a restaurační systémy stravování - platební systémy - monitorování pohybu osob a věcí - evidence předmětů a zboží - systémy evidence svozu domovního odpadu - ovládání NC strojů, automatů

Prodej: - geodetické přístroje - nivelační přístroje - rotační lasery - křížové lasery - laserové dálkoměry - stabilizační materiál. Servis geodetických přístrojů.

Zakázková konstrukce, vývoj a výroba: - zkušební technika - univerzální zkušební stroje - trhací stroje - zkušební lisy. Zkušební stroje Testometric. Modernizace starší zkušební techniky. Zakázkový vývoj měřících a kontrolních aplikací.

Technická měřidla. Prodej, modernizace: - zkušební zařízení - trhací stroje - speciální zkušební stroje - tvrdoměry - zkušební lisy - zkušební lisy na cementy a maltové směsi - Charpyho kladiva - vibrační technika. Servis, opravy: - starší zkušební stroje, tvrdoměry, zkušební lisy. Prodej, bazar: - repasované zkušební ...

Prodej, servis: - váhy. Kalibrace vah, včetně vyhotovení kalibračních listů.

Prodej, servis: - registrační pokladny - pokladní systémy - digitální váhy - kamerové systémy. Servis: - Jiráskova 4 Opava.

Prodej a servis, kalibrace: - geodetická technika.

Montáž, opravy: - regulační a měřící technika - řízení kotelen a výměníkových stanic - řízení větrání a VZT - systém pro řízení a regulaci energetických a technologických celků - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - protipožární systémy.

Termovizní služby: - termovizní měření - meření úniku tepla - lokalizace tepelných mostů - diagnostika poruch podlahového vytápění - měření vzdušnosti budov - lokalizace a diagnostika netěsností obálky budov.

Dodávka, prodej, opravy, servis, úpravy: - průmyslové armatury (šoupátka, klapky, ventily, kulové kohouty) - ovládání armatur - potrubní díly - hutní materiál - příruby. Prodej, opravy, seřízení, modernizace: - pneupohony - servopohony. Měření a regulace. Poradenská, informační služba.

Měření radonu: - stavební pozemky - objekty. Služby osobní dozimetrie - měření radioaktivity na pracovištích. Návrhy protiradonových opatření. Zpracování radonové diagnostiky.

Vývoj a výroba elektronických zařízení: -řízení tepelných zářízení a domácí elektronika: -řízení tepelných zásobníků a teplovodních kotlů -teplotní čidla -ovládací systémy masážních van -zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu: -ELBC (identifikační zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu) -EVA ...

Výroba přístrojů: - měřící - zkušební - navigační - optické - fotografické

Dodávky regulovaných a řízených soustav a zařízení pro racionální výrobu, rozvod a spotřebu tepla. Projekce: - topení - voda. Realizace, výroba: - topení - plyn - voda - zdravotechnika - včetně materiálu. Měření a regulace.