Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Služby: -zkoušky těsnosti -dodávky zařízení a přípravků pro zkoušení těsnosti -vakuová technika, vakuové sušení, vakuování.

Komplexní řešení v oblasti průmyslového topení pro zpracování plastů a tlakového lití zinku. Produkty: -topné patrony -spirálové topné patrony -ohebné topné tyče Hotflex -topné tyče -uzavřená topná tryska pro vstřikolisy -topné elementy pro tlakové lití zinku -silikonové topné elementy Hotform -regulátory teploty ...

Měřící a regulační technika.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Prodej, servis: -laboratorní váhy -kapesní váhy -analytické váhy -mechanické váhy -závěsné váhy -průmyslové váhy -jeřábové váhy -etiketovací kleště.

Geodetické práce. Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Digitalizace map*. Měření polohopisu a výškopisu. Práce se systémem GPS*. Prodej: -geodetické přístroje -měřící pásma a vodováhy -totální stanice -nivelační přístroje -dálkoměry -laserové přístroje -kompletní příslušenství. Servis přístrojů SOKKIA a ZEISS.

Prodej: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství -regulační a topenářská technika -boilery -vodoměry -bazény a filtrační zařízení -elektrické kotle, průtokové ohřívače -armatury -vodovodní baterie. Opravy, servis: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství.

Dodávka, montáž, servis, revize: -zabezpečovací, požární a kamerové systémy -vstupní a docházkové systémy -mechanické zabezpečení. Certifikáty: -Asosciace Grémium alarm -Národní bezpečnoství úřad-utajení"D" -ISO* 9001:2001 -člen České asociace pojišťoven -Cech elektrické požární signalizace -člen Hospodářské komory ČR.

Broušení nástrojů Distribuce - nástroje a nářadí pro strojírenský průmyslrenovace - nástroje Distribuce - měřidla pro strojírenský průmysl Zajištění - kalibrace měřidel

Montáž - televizní rozvody Opravy, revize - televizní rozvody Elektroinstalační práce - silnoproudé a slaboproudé rozvodyrevize - televizní rozvody Měření regulace Telekomunikace

Prodej a montáž - vážící zařízení Opravy, servis a kalibrace - važící zařízení

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel