RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Prodej a servis měřících strojů, kalibrace, softwaru.

Montáž, revize, servis: - kotelny na pevná, plynná i kapalná paliva - ústřední topení - podlahové a stěnové topení - instalatérské práce, zdravotechnika - plynovody, potrubní rozvody - centrální vysavače - solární ohřev TUV a vytápění - měření a regulace - plynové infrazářiče.

Výroba sensorového systému HUMISTAR pro měření vlhkosti a teploty při technologických procesech. Výroba usměrňovačů pro katadackou, anodickou ochranu.

Projekční práce elektrických zařízení, dodávky tepelných, regulačních a měřících zařízení a drobné stavební práce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod specielních časoměrných zařízení, hodin a sirén pro: - průmysl - kancelář - veřejnou správu a školy - výpočetní techniku, atd. Produkty: - ovladače času RPC-DCF'77) pro počítače a sítě - nástěnné ručičkové hodiny interiérové - velké ručičkové venkovní hodiny(prům.50-200mm), - digitální hodiny ...

Naše společnost se zabývá vývojem, výrobou a realizací regulační a měřící elektroniky. Vedle vlastních projektů realizujeme i různé zakázkové projekty podle individuálních přání zákazníka. Specializujeme se na použítí čipů Motorola, řada 68xxx a PowerPC, pro jednodušší aplikace lze použít mikrokontroléry Microchip, řadu PIC16Cxx. Automobilové ...

Automatizační technika, optimalizace, využití kybernetiky pro řešení problémů v průmyslu. Prodej frekvenčních měničů značky Powtran.

Měření a regulace systémů vodního a tepelného hospodářství, vývoj a výroba komponent pro automatizaci a elektrotechniku. Prodáváme a servisujeme elektrické servopohony.

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

Dodáváme armatury, ventily, průmyslové armatury, šoupátka, kulové ventily, klapky, filtry, odvaděče kondenzátu, kompenzátory, průhledítka, regulátory tlaku, redukční ventily, čerpadla, senzory a analyzátory pro farmacii, chemii, energetiku a potravinářství.

Montáž a servis: - měřící a regulační technika - plynové kotelny - výměníkové stanice - VZT - tepelná čerpadla

OLDHAM - Detekce plynů Měření emisí. Prodej, půjčovna, montáž, servis, opravy, instalace, kalibrace: -přístroje značky OLDHAM: -detektory plynů hořlavých, toxických a kyslíku -přenosné kapesní detektory -multidetektory plynů -stabilní detekční systémy -monitorovací zařízení pracovního a životního ...

Výběr z našeho sortimentu: - snímače tlaku, teploty, vlhkosti, hladiny, plynu - termostaty prostorové, protimrazové, kapilárové - manostaty vlnovcové, membránové - převodníky, detektory úniku plynu, zobrazovače..

Prodej, oprava, servis, poradenská činnost: - laboratorní technika - měřící technika - ověřování a kalibrace měřidelpH, vodivist, teplota, RH a dalších fyzikálních veličin - měření a regulace hodnot vod v průmyslových provozech úpravnách a čistírnách odpadních vod, dávkování chemikálií, bazénová technologie

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace Měření fyzikálních veličin: - průtočného množství vzduchu - hlučnosti - teplot

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Nabídka služeb: Instalatérské a topenářské práce Měření a regulace ÚT Odečtové a rozpočtové služby Provoz kotelen a VS Účetnictví a poradenství Rekonstrukce střech a fasád Elektroinstalace

LANGARD nabízí kvalitní a splehlivé řešení integrace ovládání domovních technologií do přívětivého uživatelského rozhraní: Inteligentní dům podle vašich představ a možností. Nechte se hýčkat a zapomeňte na starosti se složizými systémy a zařízeními. Vše lze zvládnout snadno a přehledně, bez technických zbalostí a stohl manuálů. Ovládání, které ...

Společnost Landis+Gyr je přední světový dodavatel: - měřících přístrojů - systémů - služeb pro měření spotřeby energie.

Výroba, prodej a servis: - laboratorní přístroje Služby: - měření a regulace Výroba rozvaděčů Stavební činnost

Prodej, montáž: - měřící a regulační technika