Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Výroba, prodej a servis: - laboratorní přístroje Služby: - měření a regulace Výroba rozvaděčů Stavební činnost

Prodej, montáž: - měřící a regulační technika

Prodej, servis: - měřicí technika pro vláknovou optiku - technika pro měření TV a SAT signálů - koaxiální kabely a mikrovlnné antény Služby: - kalibrační laboratoř - úřední měření v oboru vláknové optiky - školení - vývoj učebních pomůcek a souborů pro výuku vláknové optiky, optoelektroniky a optických komunikací.

Velkoobchod, distribuce: - obráběcí nástroje - měřidla - měřící přístroje - ruční nářadí - upínací nářadí - brusivo - vybavení dílen a hal

Měřicí a analyzační systémy: - konzultace - dodávka - distribuce - technická podpora - školení.

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Renomovaný distributor regulační a měřicí techniky pro topení a rozvody vody SPECIALIZOVANÁ FIRMA ZAJIŠŤUJE : - topenářské práce, topenář, topenáři - instalatérské práce, instalatér, instalatéři.

Velkoobchod, prodej, poradenství: - měřidla - měřící přístroje - nástroje, nářadí a stroje pro strojírenskou výrobu Servis pilových pásů Kalibrace měřidel a měřících přístrojů.

- Měření a regulace fyzikálních veličin - Řízení nivelace stavebních strojů - Stavební lasery.

V llikvidaci AQUAMETRO s.r.o. Dvoz a odborný prodej švýcarských výrobků: - vodoměry na studenou vodu: - bytové, domovní, průmyslové, - vodoměry na teplou a horkou vodu: -bytové, domovní, průmyslové, lopatkové i šroubové k přímému čtení i s vysílači průtoku, k samostatnému užití i jako členy měřičů tepla. Kalorimetrická ...

Měření: - hygiena práce: - prašnost - hluk - větrání - plynné škodliviny. Systému managementu jakosti. Zkušebnictví: - kamenivo - zemina - betony - asfalt.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Dodávka, montáž a regulace: - systémy měření.

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Měření: - optimální přesnost - garance kalibrovaného měřidla - maximálně rychle nasazené měřidlo do výroby - průkaz pro audit a certifikaci - výrazná ekonomická výhodnost spolupráce - protokol o kalibraci podle norem ISO.

Firma Kvinting Praha spol. s r.o. nabízí: - měření hlukových hladin, vibrací, vzduchovou neprůzvučností stavebních konstrukcí a kročejovou neprůzvučností - poradenská činnost v oblasti hluku a zpracováním akustických studií a protihlukových opatření jak v průmyslu, tak ve stavbách občanského vybavení - snižování hluku kotelen a výměníkových ...

Provádíme servisní zajištění a kalibrace v akreditovaných zkušebnách měřicí a regulační techniky.

Měření a regulace plynných médií v oblasti: - plynárenství - chemického, automobilového, sklářského a hutního průmyslu.

Provádění diagnostiky a vyhledávání poruch na energetických, telekomunikačních a vodárenských sítích.

Radon - provádíme stanovení radonového indexu pozemku - měření uvnitř objektů - radioaktivita stavebních materiálů - servis a poradenství.

Výroba, import, export: - uzavřené radioaktivní zářiče(URZ) a zařízení s nimi.

Distributor výrobků Saia-Burgess Controls Ltd. v České republice. Prodej: - programovatelné automaty SAIA PCD - časová a řídící relé - čítače - elektroměry - krokové a synchronní motorky.

Bola Vám nabízí široký sortiment komponentů měřící a regulační techniky, čerpadel, armatur a servopohonů. Součástí dodávky je i poradenská služba a zaškolení. Sortiment: -ekvitermní a pokojové regulátory, termostaty, termostatické ventily a příslušenství -elektronické a ultrazvukové měřiče tepla a chladu, montážní ...