Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o. - vážící systémy
Hledáte odborníka v oboru vážících systémů? Potom se neváhejte obrátit na firmu Váhy Pecha s.r.o. Již od počátku se zabýváme montáži, výrobou, a servisem vah a vážících systémů. Na přání zákazníka dokážeme zrekonstruovat jakékoliv mostní váhy a nebo taky vyrobit váhu na míru. Nabízíme váhy průmyslové, obchodní i automobilové.
Váhy Pecha s.r.o. - vážící systémy
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

Vývoj, výroba a prodej: - měřicí a regulační technika

Měřící přístroje pro strojírenství: -posuvná měřítka -dutinoměry -mikrometry -kalibry -základní měrky -výškoměry -úhloměry -páčkové úchylkoměry -úchylkoměry -tloušťkoměry -tvrdoměry -siloměry -gaussmetry -příměrné desky -stojánky -lupy -měřící mikroskopy -měřidla tloušťky vrstev ...

Služby: -měření radonu: -v půdním vzduchu: -před zahájením stavebních prací -v budovách: -pro kolaudační řízení -před rekonstrukcí.

Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.

Velkoobchod, prodej: -měřící přístroje - značky SOMET, KINEX, MITUTOYO, RICHTER -měřidla mechanická a digitální: -posuvné měřidla, mikrometry, výškoměry, hloubkoměry, číselníkové úchylkoměry, úhloměry, dutinoměry, základní měrky, pasametry, úhelníky, kružidla, metry a pásma, pravítka, měřítka, magnetické stojánky, ...

Měření, odrušení: -geopatogenní zóny. Instalace: -přístroj na odrušení geopatogenních zón, Výroba, prodej: -propolisová mast, -zpracování včelích produktů.

Služby: -měření radonu v půdním vzduchu a v interiéru stavby -poradenství v oboru - ochrana staveb před radonem.

Internetový obchod se zaměřením na komunikaci. Maloobchod, prodej: -kamerové systémy -zabezpečující technika -autoalarmy -odposlechová technika -rušičky.

Půjčovna stavební a zahradní mechanizace: - bourací, vrtací kladiva - brusky, drážkovačky, rozbrušovačky - řezačky, lámačky keramické dlažby - vibrační hutnící technika - vibrátory - čerpadla - pily - kompresory včetně příslušenství - elektrocentrály, rozvaděče - míchačky - stavební vrátky - zahradní technika - křovinořezy, ...