Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.

Zakázková výroba, prodej: -kapacitní snímače a napájecí jednotky pro indikaci kapalin, prášku a granulátu.

Výroba a opravy měřicí i regulační techniky.

Práce: -elektroinstalační. Montáže, údržba, opravy: -elektrická zařízení. Prodej: -měřící a regulační technika. Firma pracuje pouze pro firmu DEZA, a.s. v Otrokovicích.

Montáž, instalace: - ventily, měřiče tepla.

Autoservis,pneuservis,oprava,servis: -osobní automobily a užitková vozidla (dodávky): -motorické opravy,mechanické práce. Měření: -emise(diagnostika BOSCH). Příprava,zajištění provedení: -STK*. Maloobchod,prodej: -pneumatiky -protektory -náhradní díly. Partner ELIT(distributor).

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkovatelská činnost v oblasti služeb a obchodu. -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, ...

Vývoj a úpravy zbraní Vývoj, výroba, opravy a úpravy bezpečnostního materiálu. -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo ...

Regulace, montáž, instalace: -tahu komína /komínů, komíny/ - výhradní zastoupení pro systém regulace POLMAR: -veškeré služby spojené s tahem komína -instalace do ústí hrdla komínu bez jakýchkoliv zásahů do komína samotného -patent s atestem státního zkušebního ústavu -vhodné na všechny typy komínů včetně ...

Služby v průmyslové automatizaci - projekce a realizace automatického řízení výrobních procesů - projektování, realizace, servis a rekonstrukce řídicích systémů, elektrických pohonů a průmyslových elektroinstalací - výroba nových rozvaděčů.