Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Regada Česká, s.r.o. - výroba elektrických servopohonů
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti ve výrobě elektrických servopohonů, elektromagnetických ventilů, membránových ventilů a také pneumatických pohonů. Naše servopohony lze použití v prostředí s nebezpečím výbuchu, ale i v jaderných elektrárnách. Rovněž disponujeme vlastní slévárnou kde provádíme tlakové lití hliníkových odlitků.
Regada Česká, s.r.o. - výroba elektrických servopohonů
Projekty, dodávky, montáž: -nových systémů průmyslové automatizace -rekonstrukce a opravy starších technologií. Servis a technická péče o realizovaná zařízení po celou dobu jeho provozu. V oboru: -vývoj a výroba jednoúčelových strojů, dopravních systémů, jeřábů a manipulátorů -kamenické stroje -dodávky v oboru průmyslové ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Nabízíme plechy řezané na moderním laserovém centru. Specializace na výrobu tenkých plechů pro elektrotechniku – kruhové plechy do průměru 1490 mm, jinak 1490 x 2990 mm, kruhové, segmenty, jiné. Nabízíme také paketování. Kvalita, rychlost, spolehlivost. Výroba: -generátory pro vodní elektrárny.

Oprava, servis, převíjení: -elektromotory, elektromotorů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Export, distribuce, dodávka - diesel motory a generátory - lodní náhradní díly.

Výroba, prodej, servis, opravy: -vzduchové kompresory -šroubové kompresory ATMOS -turbokompresory Cameron Compression Systems -motorgenerátory (generátory) ATMOS -záložní zdroje elektrické energie -kondenzační adsorpční a membránové sušičky stlačeného vzduchu -odlučovače a filtry -tlakové nádoby.

Obchodní činnost: - servopohony AUMA RISTER GmbH & Co. KG SRN - převodovky AUMA RIESTTER GmbH - servopohony SIEMENS, SIPOS AKTORIK - servopohony HASELHOFER GmbH. Výrobky a služby: - servopohony, převodovky, Auma, uzavírací servopohony - regulační servopohony, ovládání Aumatic, Sipos, integrované ovládání - průmyslové sběrnice, ...

Výroba: - generátory, alternátory, elektromotory, obrábění kovů, lisování, žíhání, zakružování, výroba zařízení na výrobu energie ze slunečního záření.

Nejlevnejší pujčovna elektrocetral, agregatů a záložních zdrojů. Pujčovna záložních zdrojů a venkovních rozvaděčů. Rychle, levně a hlavně spolevlivě.

Prodej: napájení, záložní zdroje UPS, motorgenerátory, stejnosměrné napájecí systémy a kogenerační jednotky.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Výroba, elektro instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Specializovaný maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výroba, výrobní program: - pohonné jednotky a řídící systémy elektricky poháněných vysokozdvižných vozíků koncernu KION Group, Linde, STILL - třískové obrábění na CNC obráběcích strojích pro výrobu komponentů k montáži elektrických pohonných náprav - kompletace pohonných hydrostatických náprav pro společnost Linde Material Handling. Výroba ...

Oprava, opravy, servis: -elektromotory do 130kW (i převíjení) -čerpadla ponorná, kalová, článková, vodní. -veškeré cívky, transformátory a podobné.

Společnost Elektroslužby Jaroslav Mocek, s.r.o. Vám ve Valašském Meziříčí nabízí profesionální služby v oblasti elektro. Na základě dlouholetých zkušeností Vám poskytuje rychlé a efektivní řešení při - provádění elektromontážních prací - opravách a převíjeních asynchronních elektromotorů - opravách transformátorů do výkonu - zaměřování ...

Prodej a opravy. - elektrické ruční nářadí - nastřelovací technika - čerpadla - elektromotory - rotory - statory - servis, montáže. Vinuté statory: - pro běžné použití - pro speciální použití - pro práci ve velice extrémních podmínkách 2pólové, 4pólové, vícepólové, víceotáčkové, speciálnírovné drážky, šikmé drážky ...

Prexim Diesel spol.s r.o. nabízí: -náhradní díly pro všechny typy diesel motorů a dieselagregátů značek ČKD a ŠKODA viz -kompletní diesel motory a dieselagregáty -kvalifikovaný servis a konzultace o možnostech přestavby motorů na různé druhy paliva.

Prodej, servis: - dieselových motorů - agregátů - náhradní díly

Výroba, navíjení, převíjení, pozáruční servis, GO: -elektromotory -čerpadla -transformátory NN -ruční elektrické nářadí -průmyslové elektrospotřebiče -kuchyňské spotřebiče. Oprava převodovek.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Inženýrská činnost v investiční výstavbě