Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Regada Česká, s.r.o. - výroba elektrických servopohonů
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti ve výrobě elektrických servopohonů, elektromagnetických ventilů, membránových ventilů a také pneumatických pohonů. Naše servopohony lze použití v prostředí s nebezpečím výbuchu, ale i v jaderných elektrárnách. Rovněž disponujeme vlastní slévárnou kde provádíme tlakové lití hliníkových odlitků.
Regada Česká, s.r.o. - výroba elektrických servopohonů
Poradenství, prodej: -elektronické zabezpečovací systémy pro objekty, automobily -radiostanice a příslušenství -elektronické součástky -bezdrátové dálkové ovládání.

Naše firma Vám nabízí komplexní služby v oblasti vodních turbín. Zabýváme se výrobou, prodejem, opravami a příslušenstvím včetně možnosti výroby nízkootáčkových generátorů pro přímé použití. Působíme po celé ČR. Jsme zde pro Vás denně. Jestliže Vám nevyhovuje otvírací doba, kontaktujte nás telefonicky.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Záruční i pozáruční servis spotřebičů. Opravy a prodej elektromotorů s kotvou na krátko a elektrického ručního nářadí.

Oblast strojírenství. Projekce, konstrukce, poradenství, výroba, dodávka, obchod, prodej, montáž, školení obsluh a servis i pozáruční: -průmyslové hydraulické komponenty a systémy: -čerpadla, hydromotory, hydraulické válce, ventily, rozvaděče, filtrační technika, příslušenství, diagnostické přístroje, zařízení na ošetření hydraulických olejů, ...

Výroba: - elektromotory - generátory - transformátory.

Výhradní distributor - dieslové motory a generátory CUMMINS INC. - filtrace přívodu vzduchu, motorových olejů, paliva a hydraulických olejů Výhradní distributor - dieslové motory a generátory CUMMINS INC.

E-shop, prodej: - včelařské potřeby - včelí produkty. Výroba, prodej: - elektrické pohony k medometům - zdroje k pohonům - včelařské pomůcky zaměřené na elektrotechniku - termostaty k boxům na rozpouštění medu - zatavovací trafa na mezistěny.

Výroba značky LEROY-SOMER: - alternátory - elektromotory - motory - převodovky - frekvenční měniče. Opravy všech značek: - elektromotory - motory a převodovky - alternátory.

Automatizace strojů, řízení výrobních procesů. Výroba a projekce elektrorozvaděčů pro stroje, pohonářská technika.

Prodej a montáž - elektrocentrály ČKD HOŘOVICE - dieselagregáty, pronájem nebo zapůjčení - dieselagregáty Servis - elektrocentrály ČKD HOŘOVICE - elektrocentrály, dieselagregáty

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Projekce, vývoj, výroba: - spalovací motory - monitorovací technika pro spalovací motory. Výroba, prodej: - válcové zkušební stolice pro zkoušení - mechanické díly zkušebních stolic pro zkoušení spalovacích motorů - motorové palety - zařízení kontejnerových zkušeben spalovacích motorů - signální zařízení pro dráhy - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz, import: - čerpadla - kompresory - armatury - pojistné a uzavírací ventily - měřící přístroje pro autocisterny - nevýbušné elektromotory.

Prodej, e-shop, internetový obchod: -elektrické pohony pro dopravní prostředky -pohony pro jízdní kola a jejich přestavby na elektrokola.

- servis a převíjení elektromotorů - opravy statorů - opravy bazénových čerpadel - opravy elektrických sekaček

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

Nákup a prodej nadnormativních zásob především v oboru hydrauliky, válečkových řetězů, náhradních dílů na nákladní automobily a zemědělské stroje. - hydraulické válce - hydraulické rozvaděče - hydraulická čerpadla - nástroje a nářadí - vrtáky - pily na kov - maticové klíče - elektromotory - koncové vypínače - el. motory s ...

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory