Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Regada Česká, s.r.o. - výroba elektrických servopohonů
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti ve výrobě elektrických servopohonů, elektromagnetických ventilů, membránových ventilů a také pneumatických pohonů. Naše servopohony lze použití v prostředí s nebezpečím výbuchu, ale i v jaderných elektrárnách. Rovněž disponujeme vlastní slévárnou kde provádíme tlakové lití hliníkových odlitků.
Regada Česká, s.r.o. - výroba elektrických servopohonů
Oprava, servis, převíjení: - elektromotory.

Prodej, autorizovaný servis, oprava: -spalovací motory pro trávní sekačky, čerpadla, elektroagregáty, lodě.

Oprava, servis: -asynchronní elektromotory -cívky, transformátory -ponorná a teplovodní čerpadla.

Elektronavijárna. Služby: - převíjení elektromotorů, elektromotory. Řemeslnické práce: - klempířské práce, klempíř. Výroba a prodej i z dodaného materiálu.

Opravy dieselových motorů, vstřikovacích čerpadel a jiných součástí: -DELPHI -BOSCH -ZEXEL -STANADYN -MOTORPAL -DENSO -SIEMENS (VDO Continental) Diagnostika vozidel Opravy a renovace motorů včetně strojního obrábění Renovace hlav včetně tlakování Prodej repasovaných a nových dílů Výměnný fond motorů Autorizovaný servise firmy ...

Výroba, dodávky, montáže, servis: -zařízení pro elektrárenský a teplárenský průmysl -parní a plynové turbíny -by-passové stanice -parní ventily a klapky -chladiče páry -olejové systémy -odvaděče kondenzátu -potrubní systémy -zařízení pro měření a diagnostiku. Sídlo společnosti: -Šeříková 580, 334 41 Dobřany

Servis, oprava: - elektrospotřebiče, elektromotory - pračky, lednice, boilery, sporáky apod. Výroba: - elektro, elektrické motory - generátory - transformátory.

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Prodej, servis: - lodní motory a lodě.

Oprava, servis, navíjení, převíjení: - elektromotory asynchronní do 45 kW, elektrické motory.

Servis, instalace a opravy: - elektromotory - elektromagnety, cívky, elektromagnetické brzdy - transformátory - elektrické točivé i netočivé stroje - elektrické ruční nářadí - motory praček, čerpadel a myček, motorků 12V a 24V. Maloobchod, prodej: - elektrické ruční nářadí všech značek.

Oprava, servis: -domácí elektrospotřebiče: -trouby, sporáky, -průtokové ohřívače, -bojlery, -čerpadla, -akumulační kamna, -žehličky, -elektromotory, -čerpadla. Maloobchod, prodej: -náhradní díly na elektrospotřebiče.

Prodej pneumatických prvků a výroba válců. Nabídka otočných pohonů, solenoidových ventilů, PLC, pohony.

Nabízí: -práce kovoobráběčské, zámečnické, instalatérské elektroinstalační, montážní, stavební a údržbářské, konstrukční, kovářské, strojní, svářečské, topenářské, stavební -opravy elektromotory, obráběcí stroje, MULTICARY -opravy a revize jeřáby -opravy korb nákl.automobilů -renovace náhradních dílů ...

Maloobchod, servis, půjčovna: - ruční elektrické - navíjení a opravy motorů - stavební a svářecí stroje - lesní a zahradní technika - vrtačková sklíčidla, pilové kotouče, pilové pásy - elektrocentrály, magnetické vrtačky - topidla, odvlhčovače, kompresory - ochranné pracovní pomůcky.

Výroba elektrických motorů, generátorů a transformátorů Maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Elektromontážní práce: Výroba: - elektromotory - generátory - transformátory.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Prodej, maloobchod: - ložiska - gufera. Opravy: - elektromotory - ložiska.

Oprava, servis: -elektrické motory -pračky -elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Smluvní dodavatel fy SIEMENS Mohelnice. Výroba: - elektromotory (komponenty) pro katalog.

Oprava, servis: - asynchronní elektromotory do 15 kW. Revize: - elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody, bleskosvody.

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.