Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Specialista na průmyslové stroje. Vybavení pro plastikářské provozy, vstřikovací lisy, vstřikolis, lis na plasty, pásové dopravníky, průmyslové chladící jednotky, vše za bezkonkurenční ceny.

Web se zaměřuje na zákonné revizní prohlídky zařízení obsahující regulované a fluorované skleníkové plyny, které poškozují ozonovou vrstvu. Nabízíme kompletní činnosti v oblasti revize chladících zařízení.

Český výrobce filtračního zařízení ze zdravotně nezávadných antikorozních ocelí pro filtraci kapalin, vzduchu a plynu. FILTRY: -filtry křemelinové -filtry crossflow -filtry deskové -filtry mikrosvíčkové -filtry modulové -filtry rukávcové -filtry mikro-svíčkové. SANITAČNÍ STANICE: -pro ošetřování filtrační ...

Nabídka komponentů pro: - chlazení - klimatizace - autoklimatizace. Poskytování kompletních služeb v oblasti autoklimatizací.

Výroba: -komponenty pro autoklimatizaci -chladičů vody. Prodej: -náhradní díly pro autoklimatizace značky: Konvekta, Carrier, Sütrak, Alex -vybavení obchodů, restaurací -klimatizace pro osobní, nákladní vozy. Oprava, servis: -chladničky, mrazničky -průmyslové chlazení, kompresorů Bock, Sanden, Konvekta, Harison -klimatizace autobusů, ...

Gastronomie a prodejny: -zařízení pro přípravu -tepelná úprava a výdej -pizza program -chladící a zmrazovací technika -drobné vybavení. Jateční a masná výroba: -popoháněč a kleště na omračovaní prasat -odštětinovače a šlemovky -pily půlící, dělící -stahovačky kůže -nastřikovací zařízení -masírovací zařízení nechlazené ...

Projekce, montáž, servis, prodej : - chladící a mrazící boxy - regálové systémy - průmyslové chlazení - distribuční a speciální chlazení Projekce, montáž : - klimatizace - vzduchotechnika

Maloobchod, prodej: -domácí spotřebiče, vestavné spotřebiče -spotřební elektronika -TV, audio a SAT technika.

Prodej, maloobchod: -domácí spotřebiče -vestavné spotřebiče, TV, audio a SAT techniky. Splátkový prodej.

Výroba - jednoúčelové stroje a zařízení - náhradní díly - chladící zařízení Projekce - strojírenství Montáž - chladící zařízení.

Projekce gastro, stavební, projekční a kompletní zpracování žádostí dotací ZELENÁ ÚSPORÁM. Prodej a eshop: (www.gastrotech.cz) -gastronomické zařízení -obchodní zařízení -vybavení restaurací, kuchyní.

Prodej: - domácí spotřebiče - spotřební elektronika.

Výroba, velkoobchod: -gastronomická zařízení: -chlazení i na míru -velkokuchyně. Velkoobchod, servis: -plynospotřebiče

Prodej, servis, instalace: - chladící zařízení.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Nefunguje chladicí zařízení? Potřebujete odstranit závadu na Vašem mrazáku nebo chladicím boxu? Hledáte profesionálního opraváře chladniček a mrazniček? Specialista na chladicí zařízení - firma Jaroslava Hamerníka, je pro Vás to pravé! Nabízíme kompletní služby v oblasti oprav různých chladicích zařízení a servis klimatizačních zařízení. ...

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

- etiketovací lepidla REMY pro potravinářský průmysl - čistící a sanitační prostředky pro potravinářský průmysl - sanitační programy pro potravinářský průmysl - lepidla pro kartonáže. Obchodní činnost ( technologická zařízení pro potravinářský průmysl ).

Výroba: - průmyslová a speciální chladicí zařízení výrobních technologií - chlazení sladovacích a výrobních prostor - zařízení pro chlazení vody, chlazení oleje, čistění a dezinfekci klimatizací - v potravinářské výrobě a čističky vzduchu - sterilizátory.

Prodej, servis a montáže: - klimatizace - chladící technika.

Firma Ladislav Šraga se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Dále zabezpečujeme opravy ledniček a mrazniček. Zakázky přijímáme dohodou. Naším cílem je poskytovat kompletní profesionální služby. Odborné práce pro klimatizace a chlazení provádíme vlastními zaměstnanci. Přesvědčte se o kvalitě poskytovaných služeb a kontaktujte nás!

Montáž, projekce, revize, servis, oprava: - plynofikace - plyn, plynové spotřebiče - autorizované měření emisí - meření hluku - klimatizace - vytápění, topení. Řemeslnické práce: - plynoistalatérské - topenářské.

Servis: - chlazení - záruční a pozáruční opravy domácích chladniček a mrazniček - opravy zmrzlinových strojů, výrobníků ledu - opravy a montáže chladících a mrazících boxů, průmyslové chlazení.