Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Společnost ADRIA GOLD, s.r.o. je synonymem pro tradiční českou zmrzlinu a cukrářské výrobky, které jsou vyráběny s láskou a pečlivostí. Od roku 1992 se věnujeme výrobě ručně dělaných pochoutek podle speciálních receptur, které zdokonalujeme s každým novým rokem. Nabízíme širokou škálu produktů - od kopečkové zmrzliny, přes točenou zmrzlinu, až ...

Montáž, realizace, instalace: - elektronické, zabezpečovací, požární a kamerové systémy - signalizační systémy - poplašná zařízení, EZS - městské kamerové systémy - kamerové systémy, CCTV - požární systémy, EPS - videotelefony - bezpečnostní poradenství, záruční a pozáruční servis.

Společnost Zetrio s.r.o. je česká společnost působící na německém trhu v oblasti renovací, novostaveb bytových domů, hotelů a průmyslových objektů, v oblasti topení a chlazení, instalatérství a elektromontáže.

Opravy, montáže, prodej chladících zařízení, klimatizací, servis chlazení, opravy, plnění autoklimatizací Znojmo. Průmyslové chlazení - lednice - chladící boxy - mrazáky - přistěnné vitríny - chladící vitríny - chlazení nápojů - chladící zařízení pro restaurace, gastrozařízení, jídelny Klimatizace bytové, nebytové. S rostoucím ...

Společnost SUNCORP se zaměřuje na výdejní boxy pro čerstvé potraviny, na chlazené boxy a online platformu pro distribuci potravin. Jejich služby jsou určeny obcím, firmám a organizacím, které chtějí zlepšit dostupnost čerstvých potravin.

Prodej: -elektro -bílá technika -svítidla -elektroinstalační materiál.

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Společnost internetových obchodů. Nabídka: - chladničky, sporáky, myčky, pračky, sušičky, mikrovlnky, digestoře, malé spotřebiče, dřezy - značek: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, WHIRLPOOL, BAUMATIC, BOSCH, SIEMENS, MORA, ARISTON, EDESA, LIEBHERR, MIELE, GORENJE, CANDY, INDESIT, FAGOR, VESTRA KARMA.

Záruční, pozáruční servis, oprava, uvedení spotřebičů do provozu, připojení: -ohřívače vody, bojlery TATRAMAT, OCEAN, ARISTON, GORENJE, MIRAVA, DZD DRAŽICE, HLAVAČKA A ČECH, MORAVA, GENERAL-ISEA -automatické pračky GORENJE, WHIRLPOOL, ARDO, EUROTECH, ROMO, CANDY, IGNIS, FAGOR, ASPES, IAR, LG, ARISTON, INDESIT, BOSCH, THOMSON -myčky ...

Spolehlivá firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně Vám zajistí kompletní a profesionální autorizované servisní a obchodní služby v oboru chlazení, plyn a elektro. Také poskytujeme záruční a pozáruční servis bílé techniky, spotřební elektroniky, varné a topné techniky, malých, velkých a vestavěných spotřebičů.

Na kompletní dodávku a realizaci vybavení prodejen se již několik let specializuje firma intaPLASTIC s. r. o. V našem širokém sortimentu naleznete vysoce kvalitní výrobky v dostupných cenových relacích.

Společnost ARCTIS Čeleda, s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizačních technologií všech typů. Klimatizace a tepelná čerpadla: Montáž a servis klimatizačních technologií všech typů. Obchodní zastoupení, prodej a servis značek ACOND, TOSHIBA, LG, MIDEA, SINCLAIR, IVT a NIBE. Živnostenské chlazení: Dodávky, montáže a servis ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, projekční činnost (projekty), montáž, uvedení do provozu, zaškolení, servis, oprava, vybavení obchodů na klíč: -VYBAVENÍ PRODEJEN (prodejní plochy, zázemí, skladovací prostory) -masozpracující stroje a kráječe BERKEL -značení zboží, etiketovací kleště, etikety cenové a termoetikety -nářezové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž: - chladící, mrazící a klimatizační technika - vitríny, pulty, boxy, lednice, ledničky, mrazničky - klimatizace.

Společnost DAIMOND - chlazení je přední česká společnost, založená v roce 1994, která se zabývá kompletní dodávkou, montáží, projekcí, realizací a servisem týkající se vzduchotechniky a nástěnných a mobilních klimatizací.

Kovo Prudík s.r.o. se zaměřuje na výrobu tanků, nádrží, chladících boxů, dopravníků, pásů a mnoho dalšího.

Prodej, montáž, servis: -mrazničky, mraznička, monoklimatické chladničky, chladnička, vitrínové chladničky, minibary, absorbční minibary -těsnění na okna izolační dvojskla -těsnění je ze směsi guma+PVC -chladničky těsnění magnetické i nemagnetické, nekonečné magnetické pásky -zastupuje firmu SOVEX -vakuovavá okna.

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Montáž, servis, opravy: -chladírny, mrazírny -chladící vitríny, boxy -výčepní stolice -klimatizace. Servis: -domácí chladící zařízení chladničky, ledničky, mrazničky značek GORENJE, ZANUSSI, ARDO, TOMSON-CALEX, ELEKTROLUX, AEG, PERFEKT, LIEBHERR, ARISTON, INDESIT.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -chladničky -chladící boxy -mrazničky -ledničky -pračky -sušičky -audio-video -tv -videa -hi-fi -CD přehrávače

Servis - chladící zařízení - klimatizace.

Maloobchod, prodej, velkoobchod, dodávky: - elektrické spotřebiče - elektronika - vestavěné spotřebiče - sáčky do vysavačů K&M. Síť maloobchodních prodejen. E-shop.

Jsme společnost čerpající ze zkušeností svých pracovníků, kteří dlouhá léta pracovali ve strojírenské společnosti, která se specializovala na dodávky strojů a zařízení pro potravinářský průmysl a zemědělství. V oblasti chladících zařízení se zabýváme dodávkami zařízení na chlazení mléka v zemědělství (včetně náhradních dílů) a využití odpadního ...

Chladírenský servis. Oprava, servis: -ledničky, mrazničky. Prodej, montáž: -chladící zařízení -výčepní zařízení -sodobary-výrobník sodové vody -postmixy -gastronomická technologie -digestoře, smažící pánve, varné kotle, sporáky, režony, výčepní pulty. Výroba, prodej: -kondenzační sušičky dřeva.

Prodej, servis a montáž chladící, mrazící, klimatizační techniky a obchodním vybavením: - chladírenské a mrazírenské boxy - průmyslové chlazení - klimatizace - gastro vybavení prodejen.