Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

PROJEKCE: - regulace a měření LANDIS & STAEFA, HONEYWELL REGULAČNÍ SYSTÉMY LANDIS & STAEFA a ZPA EKOREGULA: - projekce - dodávka - servis - školení a poradenství PRODEJ: - servopohony - čidla - další komponenty pro regulaci vytápění - výrobky LANDIS & STAEFA a HONEYWELL ( vodní program ), autorizovaný distributor ( včetně servisu ...

Prodej materiálu a zařízení týkajících se chlazení a klimatizací. Prodej energeticky úsporných a ekologických systémů vytápění – tepelných čerpadel. Prodej zdravotní techniky ve spolupráci se společností Entermed, výrobcem zdravotní techniky z Holandska.

Prodej, servis, montáž: - chladící, klimatizační technika - chladicí a mrazicí boxy, pulty, vitíny - klimatizace - tepelná čerpadla. Znalecké posudky v oboru: - ceny a odhady chladicí techniky a klimatizace.

Chladírenský servis. Záruční a pozáruční servis domácího chlazení. Servis autoklimatizací. Opravy a montáže chladící a klimatizační techniky.

Kompletní dodávka klimatizace a vzduchotechnických celků včetně: -projektové dokumentace -montáže zařízení -uvedení do provozu -zregulování systému a servisu -instalace -opravy -údržba klimatizačního zařízení -klimatizačních zařízení -servis do 24 hodin celého dodávaného zařízení i pravidelná údržba -záruka 3 roky při ...

Maloobchod: -elektonika -elektospotřebiče.

Montáž, servis: - lednice a klimatizace - chladící technika

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Průmyslové chlazení: - montáž - projekce - konstrukce včetně dodávky na klíč - revize a repase chladících kompresorů - zimní stadiony.

Prodej, e-shop, internetový obchod: -elektronika -TV -LED TV -bílé zboží -pračky -ledničky -sušičky -malé spotřebiče -nářadí -čerpadla. Výdejní místa: Praha: Po-ČT 11:30 - 18 Pá 11:30 - 17:00 ERGOCOM, s.r.o. Mochovská 38 Hloubětín (obchodní centrum HAVANA) Tel: 484 800 850 Liberec: Po-Pá 9:30-17:00 Mader ...

Chladící technika: -montáž, znalecká činnost, opravy a servis, obchodní činnost.

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - chladící a klimatizační zařízení. Prodej, maloobchod: - klimatizace - mobilní, okenní, splitová. Návrh a nezávazná nabídka zdarma.

Prodej, servis, opravy: -chladírenské zařízení -chladničky, lednice, mrazáky, boxy, pulty apod. Prodej, maloobchod: -chladničky, ledničky, mrazáky -pračky, sušičky, myčky -mikrovlnné trouby -televize -drobné elektrické spotřebiče

Chladírenský servis. Opravy, servis: -chladící zařízení -chladící box, vitríny -výčepní zařízení -chladničky, ledničky -záruční i pozáruční servis -tepelná čerpadla

Výroba a opravy: -průmyslová chladicí zařízení -vzduchotechnická zařízení.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - chladničky, mrazničky, lednice - průmyslové chlazení.

Prodej: - autodíly: - karosářské díly - výfukové a brzdové systémy - náhradní díly k nápravám - pohony, disky kol, pneumatiky - elektrodíly, baterie - zahradní technika: - sekačky - elektrické ruční nářadí - zahradní traktory - pily a křovinořezy - Vari systém - elektronika a elektrospotřebiče - ...

Prodejna Planeo Elektro OD Banco nám. E. Beneše 2662 Česká Lípa Prodej: -elektrospotřebiče

Dodávka a servis klimatizací a chladících zařízení.

Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby

Prodej: - pračky, myčky, chladničky, ledničky, mrazničky, mikrovlnné trouby, vysavače, televizory, elektrospotřebiče-všechny značky - vestavné spotřebiče. Doprava a montáž zdarma. Pračky-všechny druhy: - servis, oprava v bytě nebo v dílně. Výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek na ...

Výkup a prodej chladicího a mrazicího zařízení z obchodů s potravinami a restaurací. Nabízíme nové a použité chladící zařízení například lednice, mrazáky, kombinace ( lednice/mrazák) a gastro zařízení.

Prodej a servis chladicí techniky. Oprava, servis, montáž: -elektrická zařízení -chladící zařízení, technika -bílá technika -chladničky, mrazničky, ledničky, m razáky. Klimatizace- průmyslové, domovní, autoklimatizace.

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.