Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Instalace, oprava, servis: -chladící a nápojová technika -chlazení mléka -chlazení piva, vína, nealko nápojů -domácí bílá technika -výčepní zařízení -výrobníky sody, ledu a postmixy -pitný režim pro různé provozy. Přepravní chlazení EURO FRIGO. Měření a registrace teplot v potravinářství. Maloobchod, prodej, oprava, servis: ...

Chladoservis. Prodej, montáž, servis, oprava: -chladící zařízení. -klimatizace. -chladící, mrazící boxy. -modernizace, přestavby chladicích zařízení.

Opravy, servis chladicích zařízení: - chladničky - mrazničky - vinotéky - chladicí a mrazicí technika: - chladicí vitríny, pulty - hotelové chladničky, bary - nápojové chadiče - vitríny na zmrzlinu.

Prodej: - elektrické spotřebiče - domácí spotřebiče - multifunkční trouby - vestavné spotřebiče - myčky - pračky - sporáky - sušičky.

Společnost je pokračovatelem obchodních aktivit předchozího státního podniku. Organizační strukturaOTS Chladicí zařízení: - OTS Velkokuchyňská zařízení - OTS Čistírenská a prádelenská zařízení - OTS Skladování a logistika - OTS Servis. Chladicí zařízení: - chladiva - kompresory - kondenzační jednotky - potrubí, izolace a oleje ...

Opravy a servis: -chladničky -mrazničky (tuzemské i zahraniční) Záruční a pozáruční servis.

Výroba průmyslových ventilátorů: -pro potravinářských, chemický, průmysl -pro kotle (biomasa) -prodej generátorů proudu.

Oprava, montáž, servis: - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení. Servis. Chlazení. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení.

Kompletní vybavení obchodů, restaurací a barů chladicí a mrazicí technikou.

Dodávky, instalace a servis: - chladících a mrazících zařízení: - klimatizace - chlazení rozvaděčů - chlazení serveroven - chladící a mrazící boxy, vitríny, výrobníky ledu, výčepní zařízení, domácí chladničky a mrazničky Prodej: - regulační a měřící technika Výroba: - chladiče k temperování řezných kapalin k obráběcím ...

Prodej, montáž, servis: - chladicí technika.

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Chladírenská a klimatizační technika.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej-gastronomické stroje pro profesionální gastronomii: -profesionální nerezové nádobí -prodej značky TESCOMA -fritézy, sporáky, chladící technika -roboty, hnětače, váhy, mikrovlnné trouby -chladící pulty, vitríny -výčepní zařízení, nerez nádobí, -doplňky, myčky skla a nádobí -grily, kávovary a ...

Oprava, servis: -chladírenské zařízení

Opravy: -chladničky -mrazničky -chladící zařízení.

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Pobočka. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - domácí elektrospotřebiče, elektro - bílá technika-chladničky, mrazničky, pračky - sporáky - nové i repasované počítače, výpočetní technika. Pobočka: - Frýdek - Místek, Pionýrů 2280 (areál Penny Market) - tel.: 558638204; 605278586 - frydekmistek@expert.cz.

Prodej, montaže a servis: - chladící, klimatizační a výčepní zařízení. Instalace a dodávky: - chladící vitríny a pulty. - chladící a mrazící boxy.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

VELKÝ VÝBĚR ELEKTROSPOTŘEBIČŮ NAJDETE NA STRÁNKÁCH: www.bazarcentrum.cz DENNĚ PŘES 300 KUSŮ ZBOŽÍ: Pračky. Myčky. Sporáky volně stojící i vestavné. Sklokeramické desky. Trouby. Sušičky. Lednice. Mrazáky. Prosklené chladnice, mrazáky, vitríny. Mikrovlnky. TV. Audio. Video. PC. Vysavače VORWERK. Nábytek a jiné. Každodenní prodej na tel.: 777 ...

Dodávka, montáž: -chladící a mrazící skladovací boxy -panelové boxy.

Provádíme opravy a servis chladící technologie pro průmysl, klimatizačních zařízení, výčepních zařízení a chlazení mléka.

Servis, opravy: - chladicí zařízení - klimatizační zařízení

Vybavení prodejen: -chladící a mrazící technika. Montáž: -chladírny včetně chladírenské technologie. Oprava, servis: -chladničky v domácnosti. Další provozovna: -Bohumín, tel.:596012805.