Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Firma Favia s.r.o. je gestorem servisu FAGOR pro Prahu a střední Čechy.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel.

Maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis a opravy: -televizory -videorekordéry -radiomagnetofony -satelitní komplety s montáží -antény s montáží -chladničky a mrazničky -mikrovlnné trouby -drobné domácí elektrospotřebiče -vysavače, žehličky.

Elektro: - spotřebiče pro domácnost - přístroje pro profesionální použití - volně stojící - vestavné. Sortiment: - automatické pračky - myčky nádobí - chladničky a mrazničky - sporáky - vestavné přístroje - varné desky - pečící trouby - odsávače par - žehlící stroje pro domácnost - vysavače - příslušenství.

Oprava: -chladírenská zařízení.

Výroba: - chladící zařízení - větrací a klimatizační zařízení.

Velkoobchod, prodej: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Prodej, montáž, oprava, servis: -chladící zařízení

Výroba, prodej: - chladírenské a mrazírenské zařízení - chladící a mrazící dveře a boxy. Dodávka: - blokové jednotky. Sídlo firmy: - 28. října 281, Ostrava - Mariánské Hory.

Servis, opravy: -chladničky -mrazničky -chladícího zařízení.

Oprava, servis: -chladničky -mrazničky -autoklimatizace.

Služby: - opravy chladicích zařízení.

Prodej, maloobchod: -elektrospotrebiče pro domácnost -lednice, mrazáky, sporáky, pračky, myčky, bojlery, vysavače, mikrovlnné trouby, vestavné spotřebiče a elektronika-t.j.televize, videa, videokamery, hifi věže, DVD, autorádia, audiosystémy, satelitní technika, GSM mobilní telefony a další. Zakázková výroba: -nábytek ...

Prodej, oprava, servis, dovoz Itálie: -klimatizační zařízení CLIVET.

Montáž, instalace, oprava, servis: - chladicí zařízení - ledničky, mrazničky.

Opravy, servis: - chladicí, mrazící zařízení.

Maloobchod, speciální prodejna. Prodej, servis: -značková chladírenská technika -elektrospotřebiče -elektronika. Oprava: -chladničky -mrazničky. Při nákupu zajišťujeme likvidaci staré lednice.

Montáž a servis: - chladicí a klimatizační technika

Oprava: -chladící a mrazící zařízení -záruční a pozáční servis. Stavba: -chladící a mrazící boxy -průmyslový nábytek. Montáž a oprava: -výčepní zařízení -sanitace pivního vedení -klimatizace -záruční a pozáruční servis.

Prodej, montáž, servis a opravy: - klimatizace a chladicích zařízení - chladničky, mrazničky, autoklimatizace - montáž klimatizací obytných, kancelářských a průmysl. prostor - plnění klimatizace - tepelná čerpadla - prodej montáž

Oprava, servis, montáž: -c hladící technika, zařízení.

Prodej, montáž, servis, opravy: -chladící zařízení -ledničky, chladničky, mrazničky.

Servis chladících zařízení. Oprava: - domácí a průmyslové chladničky - mrazničky.