Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Prodej, montáž, servis: - chladicí zařízení - ledničky, mrazničky. Opravy: - chladničky - mrazničky - autoklimatizace.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - maloobchodní prodej spotřební elektroniky - široký sortiment domácích spotřebičů - počítačů a telekomunikační techniky - zabezpečovací a kamerové systémy - revize el. zařízení a hromosvodů - montáž anténních a satelitních rozvodů tel.: 603 189 721 - prodej a montáž vestavných spotřebičů a dřezů

Opravy chladírenských zařízení.

Služby-řemeslo: -opravy ledniček a mrazáků v domácnosti -montáž a opravy chladícího a klimatizačního zařízení -servis, opravy dojícího zařízení.

Prodej, oprava, servis: -chladící technika. -chladničky, ledničky. -mrazničky. Montáž: -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče.

Prodej, montáž, servis: -chladničky, mrazničky -chladící zařízení -zažízení pro chlazení mléka. -záruční a pozáruční servis chladniček a mrazniček.

Prodej: - mrazničky - chladničky - pračky - mikrovlnné trouby - vysavače - televizory - vestavěné spotřebiče - elektrospotřebiče.

Opravy: - chladící technika.

Prodej: -elektrospotřebiče Servis, montáž: -chladicí zařízení a klimatizace.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Prodej, maloobchod, servis: - bílá technika - domácí spotřebiče - spotřební elektrotechnika - účastnické zásuvky a kabely - prodlužovací síťové kabely - mobilní telefon a příslušenství. Montáž, instalace: - kabelové rozvody - instalace antén - satelitní přijímače.

Prodej, montáž, servis: -chladicí a mrazicí zařízení -klimatizační technika.

Prodej, servis a montáž: -chladicí zařízení -klimatizace.

Opravy, servis: - elektrické domácí spotřebiče - ledničky, chladničky, mrazáky, mrazničky - zn. AEG, Ardo, Ariston, BEKO, Bosch, Calex, Electrolux, Fagor, Goddess, Gorenje, Hoover, Hyundai, Iberna, Indesit, Siemens, Whirlpool, Zanussi - sporáky - ohřívače a bojlery.

Opravy, servis: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče (ledničky, mrazáky, mrazničky) - zn. Candy, Fagor.

Servis, opravy záruční i pozáruční: - průmyslové chlazení - chladící zařízení - chladničky, ledničky - mrazničky.

Opravna, servis: - průmyslové chlazení - mrazničky, chladničky, ledničky - mrazící, chladící zařízení.

Oprava, servis domácích spotřebičů: -vysavače, žehličky, remosky, fény, kávomlýnky, mixéry, elektrické sekačky, chladničky, mrazničky, elektrické sporáky, automatické pračky a mikrovlnné trouby.

Obchodní činnost. Práce: - elektromontážní - montáž - přímotopné konvektory a kotle - nastřelování - kotevní technika - satelitní a televizní rozvody. Prodej: - chladící zařízení-prosklené vitríny a mrazící boxy - osvětlovací technika pro interiéry - elektrocentrály - přímotopné vytápěcí panely - satelitní komplety a ...

Oprava, servis: -chladničky. -ledničky. -mrazničky.

Oprava, servis: -chladničky, ledničky, -mrazničky, mražáky.

Oprava, servis: - chladírenská zařízení, mrazící pulty - ledničky, chladničky - mrazničky.

Dodávka, montáž, opravy: -chladící, mrazící zařízení.