Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Velkoobchod, dodávka, prodej: -chladící zařízení -komponenty pro -mrazírny, masozávody, zimní stadiony, mlékárny, pivovary a sladovny, lihovary, sodovkárny, sklady zemědělských produktů, chemický průmysl, průmyslové a kancelářské prostory.

Prodejny, velkoprodejny a supermarkety: -návrhy -projekce -inženýring -realizace -dodávka -servis. Dodávka, prodej: -gastronomické zařízení pro gastronomii (hotely, restaurace, bary, vinárny, jídelny, cukrárny, pizzerie) -živnostenská chladící a mrazící technika pro obchody a supermarkety -zařízení a technologické celky pro ...

Oprava, servis, instalace: -chladírenská zařízení: -chladničky -mrazničky -průmyslové chlazení.

Servis, oprava, montáže: -domácí i průmyslové chlazení.

Prodej domácích spotřebičů, spotřební elektroniky: -TV**, video, HIFI, DVD*, videokamery -pračky -myčky -chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby -vysavače -drobní kuchyňské spotřebiče -vestavné spotřebiče.

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Prodej a servis: -chladničky -mrazničky -domácí spotřebiče

Prodej elektroprůmyslové zboží: -pro domácnost -dílnu -zahradu -hobby.

Servis: - lednice, ledničky, chladničky - mrazáky, mrazničky - boxy mrazící, chladící - elektrické sporáky, bojlery - mikrovlnné trouby - vysavače, odsavače par - drobné elektro - autoklimatizace, klimatizace-montáž, prodej, plnění, opravy.

Pobočka. Výstavba, stavební práce: - chladící věže - sanace železobetonových konstrukcí. Výroba, dodávka, montáž: - mikrochladiče - chladící okruhy. Svařování a montáž ocelových, hliníkových a nerezových materiálů.

Chlazení, klimatizace: - opravy chladniček a mrazniček, - dodávky, montáže a opravy chladících a mrazících boxů, - dodávky a montáže klimatizačních zařízení, - dodaní výčepních zařízení, - servis výčepních zařízení.

Výroba, instalace, oprava, servis: -chladící zařízení pro obchod a gatronomii KOXKA -elektrické stroje, přístroje. Projekce: -stavební.

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -bílá technika -elektrospotřebiče -pračky, chladničky, mrazáky, elektrické sporáky, mikrovlné trouby.

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -pračka, myčka -sušička -sporák -akumulační kamna -chlazení.

Maloobchod, prodej: - DVD, CD, MC, videokazety - video TV hry - elektronika - bílé zboží. Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety, DVD.

Prodej: -Příkop 27b tel.: 545 212 459 po-pá 10-18 -spotřební elektronika: -audio a video kazety -baterie, akumulátory ke kamerám -spojovací kabely -bílá elektronika: -mikrovlnné trouby, varné konvice, mixéry, sporáky, pračky a další domácí spotřebiče na objednávku -černá elektronika: -audio, video, TV** ...

Firma dodává a montuje vzduchotechniku a klimatizaci, centrální vysavače. PROVÁDĚNÉ ČINNOSTI: - kompletační činnost v oboru vzduchotechnika a klimatizace - výroba dílů a potrubí pro vzduchotechniku - dodávky a montáže jednotkové klimatizace - montáže a šéfmontáže vzduchotechnických a klimatizačních zařízení - dodávky a montáže výrobníků ...

Servis, prodej: - chladničky - mrazničky - chladící a mrazící technika.

Služby, prodej: - balený kostkový led - ledová tříšť - zapůjčení thermo boxu - pronájem mrazáků.

Výroba a opravy: - průmyslových chladicích vzduchotechnických zařízení.

Firma se zabývá projekcí, montáží a dodávkou v celém oboru tepelné techniky a plynoinstalací: -Zdroje tepla (plynové a olejové kotelny, výměníkové a předávací stanice) -Hydronické vyvažování otopných a chladících soustav Certifikát IMI -Tepelná čerpadla včetně vrtů -Zařízení na výrobu a dopravu chladu -Doprava tepla ( parovody, teplovody ...

Maloobchod, prodej, servis: -mrazicí boxy, izolační panely, mrazicí pulty -prosklené vitríny, výrobníky sody a ledu -chladničky, mrazničky -myčky -pračky -elektrické a plynové sporáky -vysavače -odsavače par -mikrovlnné trouby.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.