Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Oprava, servis: -chladící zařízení pro obchody, průmyslové objekty (ledničky, mrazničky, nádrže na chlazení mléka) -pozáruční opravy všech značek. -chladící boxy (montáž).

Zastoupení, dealer: - Merkuria Praha a.s. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - gastro zařízení pro kuchyně - chladicí a mrazicí zařízení pro prodejny (boxy, vitríny) - nářadí pro řemesla - kulové kohouty - vodovodní baterie. Firmy, značky: - KOXKA, KOVINASTROJ, PAFFONI, ITALVALVOLE, EBARA, KNIPEX, BLACK & DECKER, RAPID, REMS, VBW, ...

Prodej, montáž, servis: -chladící boxy -klimatizace -průmyslové chlazení chladící vitríny -chladící a mrazící skříně -tepelná čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod: -úplný sortiment elektro pro domácnost -pračky -mrazáky -sporáky -myčky nádobí -elektronika -drobné kuchyňské přístroje -svítidla -elektroinstalační materiál. Služby: -vlastní parkoviště -rozvoz zboží zdarma -zapojení na místě -odvoz starých spotřebičů.

Oprava, servis: -chladničky (ledničky) -mrazničky (mrazáky) -průmyslové chlazení -plnění klimatizací.

Autorizovaný servis: -chlazení Fagor.

Oprava, montáž: -chladicí zařízení -klimatizace.

Velkoprodej: -komponenty chladící techniky -klimatizace Oprava, servis: -chladící, chladírenská technika -domácí chladničky, ledničky, mrazničky -klimatizace -distribuční, průmyslové chlazení -revize úniku chladiva Montáž, dodávka: -chladící, mrazící boxy -chladící zařízení pro obchody, restaurace, nemocnice -chladiče ...

Firma ukončila činnost ! Výroba: -kempinkové chladničky, chladniček, ledničky, ledniček -termoelektrického chladícího zařízení. Vývoj, výroba: -speciální chladící zařízení. Velkoobchod - jen pro Německo: -mobilní automobilové chladničky -autochladničky, autochladniček -autoledničky, autoledniček.

-Prodej a opravy chladících zařízení: -chladničky, mrazničky a jejich kombinace -chladící a mrazící boxy -pulty -vitríny a skříně. -Klimatizace. -Záruční a pozáruční servis.

Servis chlazení. Opravy, servis: -chlazení -ledničky, mrazničky. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení. Výroba a opravy jiných strojů a zařízení pro všeobecné účely.

Prodej, e-shop: - elektronika značky Olympus.

Servis - autoklimatizace Servis - chladničky - mrazničky

Oprava, servis: -chladničky, mrazničky -chladicí zařízení potravin -výrobníky ledu -chladicí vitríny -výčepní zařízení. Montáže: -klimatizace.

Opravy, servis: - chladicích, nízkoteplotních zařízení - autoklimatizací - chladniček, ledniček, mrazniček.

Montáž, servis, oprava: - chladničky, ledničky, mrazničky - chladící, mrazící zařízení.

Oprava: - chladničky a mrazničky - chladící a mrazící zařízení. Výroba: - chladicí, větrací a klimatizační zařízení.

Chladírenský servis: - servis, montáž a opravy průmyslového a zemědělského chlazení - prodej a servis domácích chladniček a mrazniček - rychlý servis - montáž a opravy elektroinstalace (průmyslová, elektroinstalace v občanské bytové výstavbě i hromosvody) - výroba odvíjecích zařízení pro elektrické kabely.

Montáž a servis chladírenských zařízení.

Galerie-korunka cz - internetový obchodní dům se širokým sortimentem zboží, akční ceny, na vybrané zboží doprava zdarma.

zánik poslední živnosti: 31.12.2012. Oprava, servis: - chladicí a mrazicí zařízení

Velkoobchod, dodávka, montáž: - izolace tepelné, zvukové - chladírny, mrazírny - sádrokarton Knauf, Thermatex, Owa, Donn - podhledy, příčky, zateplovací fasády - půdní vestavby, střešní nadstavby včetně osvětlovacích těles (svítidel). Přestavba bytových jader. Rodinné domky na klíč. Dodávka a montáž: - chladící boxy pro patologie.

Prodej, servis záruční, pozáruční: -automatické pračky, myčky, sušičky, chladničky, ledničky, mražáky, mrazničky, sporáky, digestoře značek ZANUSSI, AEG, BOSCH, SIEMENS, ELECTROLUX.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - chlazení - tepelná čerpadla Prodej, oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky