Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

INTERNETOVÝ OBCHOD, E-SHOP: -klimatizací -příslušenství pro klimatizace. Návrhy, montáže, prodej, servis: -klimatizace do bytu: -mobilní, nástěnné, podstropní, kazetové, rohová, bez venkovní jednotky -Daikin, LG**, Samsung, Sinclair, Toshiba. -Projekce, prodej, montáž, servis a dodávky chlazení, klimatizace a ...

Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení. - Výčepní zařízení - Výčepní technika - Chlazení Prodej: - výčepní techniky na pivo - výčepní zařízení - chlazení na pivo a limonádu - pípy - naráeče - kohouty - kompresory - příslušenství - výrobníky sodovky - autoledničky - výrobník ledu Půjčovna ...

Prodej, oprava (servis): -televizory -mikrovlnné trouby -radiomagnetofony -autorádia -hifi věže -sporáky -lednice, mrazáky -elektronické součástky -audio i videokazety -měřící přístroje aj. Prodej i na splátky. Záruční opravy (servis): -OVP -OTF -MORAVA -ROYAL -LUX -SANYO ASTRA -SAMSUNG -POPULAR -TESLA TELEVISION -VOTRA.

Prodej, E-shop: - domácí spotřebiče - vestavné spotřebiče značek AEG, Bosch, Electrolux, Liebherr, Siemens - varné desky - sušičky - sporáky - pračky - odsávače par - myčky - mrazáky - lednice, chladničky - kávovary - ohřívací zásuvky.

PRODEJ, MONTÁŽ, SERVIS, - chladicí a mrazicí technologie (klimatizační zařízení, výčepní technika, autoklimatizace)

Velkoobchod, maloobchod: - domácí elektrospotřebiče - kuchyně - kuchyňské nádobí. Největší autorizovaný dovozce elektrospotřebičů v ČR.