POLAR CHLAZENÍ, s.r.o.

Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Dovoz a výhradní zástupce na našem trhu firem z oboru chlazení a izolací: -Rivacold -Vitrifrigo -Mobius -Isomec. Projekce a montáž velkokapacitních chladíren a mrazíren. Vybavení restaurací, stravovacích zařízení a hotelů chladicím, klimatizačním a kuchyňským zařízením.

Dovoz, distribuce a prodej: - výčepní a chladící technika pro výčep piva, vína a nealkoholických nápojů včetně kompletního sortimentu armatur.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Chladící technika: -montáž, znalecká činnost, opravy a servis, obchodní činnost.

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.

Společnost je pokračovatelem obchodních aktivit předchozího státního podniku. Organizační strukturaOTS Chladicí zařízení: - OTS Velkokuchyňská zařízení - OTS Čistírenská a prádelenská zařízení - OTS Skladování a logistika - OTS Servis. Chladicí zařízení: - chladiva - kompresory - kondenzační jednotky - potrubí, izolace a oleje ...

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Kompletní vybavení obchodních jednotek, skladů, kanceláří, hotelů, restaurací: - obchodní zařízení - chladící a mrazící zařízení - pokladní boxy - skladové regály - manipulační technika - doplňkové technické zařízení (pro prodejnu) - doplňkové technické zařízení (pro zázemí) - vybavení provozních kanceláří - sociální ...

Maloochod, prodej, prodej na splátky a finanční leasing: -kancelářský nábytek laminovaný i dýhovaný na deskových i kovových podnožích -kancelářské stoly, skříně, kontejnery, zásuvky, pořadače, teleskopické výsuvné rámy, kapsové pořadače -židle a křesílka šatní skříně a šatní -teleskopické pojízdné stojany -nábytek ...

Kompresorová technika: - nízkotlaké pístové kompresory - vysokotlaké pístové kompresory - šroubové kompresory - filtrace - sušiče a vymrazovače stlačeného vzduchu.

Projekce, prodej, instalace a servis chladících zařízení.

Dovoz a prodej chladící a mrazící techniky dánské firmy VESTFROST a výrobníků kostkového a šupinového ledu italské firmy FRIMONT S.p.A. Služby: -přímý dovoz a distribuce chladící a gastronomické techniky předních výrobců oboru -velkoobchodní a maloobchodní prodej -klimatizace -prodej náhradních dílů ...

Je generálním zastoupením nadnárodní společnosti Carrier Corporation, USA a její evropské divize Carrier Transicold Europe se sídlem v Paříži, pro Českou republiku.

Transportní chlazení Zanotti určené pro všechny typy vozidel a návěsů. Chladírenské a mrazírenské jednotky Autoprom vynikají vysokou spolehlivostí a výkonem. Vestavby Autoprom mají činitele propustnosti k = 0, 4 a 0, 3 a jsou tvořené polyuretanovými deskami. Autoklimatizace jsou určené pro všechny typy vozidel, tramvají, autobusů a ...

Dodavatel průmyslového chlazení a klimatizace: Projekty Výroba a dodávky chladicích zařízení. Montáže chladicích okruhů. Klimatizace a vzduchotechnika. Rozvody potrubí včetně armatur. Opravy chladicích a klimatizačních zařízení. Revize. Tepelná čerpadla. Školení. Elektroinstalace. Řídící systémy. Kamerové systémy.

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Partner pro řeznictví a gastronomii -řeznické stroje a zařízení -chladicí zařízení a prodejní pulty -potřeby pro řezníky a uzenáře -přírodní a umělá střeva -koření a přísady do uzenin -repasované stroje a zařízení.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Profi výrobníky ledu BREMA, hotelové minibary, zařízení pro gastronomii.

Vzduchotechnika, klimatizace. Vzduchotechnika: - kopletní dodávky - větrání a klimatizace - vlastní výroba potrubí. Dodávky a montáž vzduchotechniky včetně souvisejících profesí (měření a regulace, elektroinstalace, chlazení, izolace atd.); odsávání výfukových plynů.

Dodávky gastronomického a vážicího zařízení. Prodej, poradenství, projektování, montáž, garanční a pogaranční servis. Nabízíme profesionální myčky nádobí, výrobníky ledu, mikrovlnné trouby, váhy, nerez dřezy a stoly, drtiče odpadků atd. Prodej a servis vybavení pro gastronomické provozy. Nabídka náhradních dílů pro kávovary a kávomlýnky.

Servis: - lednice, ledničky, chladničky - mrazáky, mrazničky - boxy mrazící, chladící - elektrické sporáky, bojlery - mikrovlnné trouby - vysavače, odsavače par - drobné elektro - autoklimatizace, klimatizace-montáž, prodej, plnění, opravy.

Služby, prodej: - balený kostkový led - ledová tříšť - zapůjčení thermo boxu - pronájem mrazáků.