I stroje a zařízení se časem opotřebují. Pro navrácení do původního stavu použijte náhradní díly, mezi kterými najdete ventily, akumulátory, elektromotory, spojky, příruby, spojovací materiály, kompenzátory, manometry, progresivní mazání nebo třeba filtry.

Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Vylepšete výkonnost svých strojů a zařízení díky pogumovaným válcům. Ty kvalitní dodává společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.. V našem sortimentu tak můžete najít válce pogumované pěnovou gumou nebo černou či světlou gumovou směsí. Našim výrobkům můžete důvěřovat už téměř 20 let!
Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Obchod, prodej, dodávky, servis a poradenství - spojky, brzdy, chladiče: -AKG olejové, vodní a vzduchové chladiče pro mobilní a stacionární stroje -BIBBY pružinové, zubové a diskové spojky, zpětné brzdy -CENTA pružné spojky -MAYR bezpečnostní a torzně tuhé hřídelové spojky, el.mag. spojky a brzdy (pružinové jednookruhové ...

Prodej náhradních dílů na výtahy Transporta.

Prodej, pronájem a servis stavebních strojů a náhradních dílů.

Výroba, konstrukce, havarijní opravy, záruční i pozáruční servis: -lamelové řetězy pro variátory -roztřískovače dřevěných štěpků -domílací mlýny mokré a suché -jednořadé a dvouřadé brusky na nože pro dřevoobráběcí stroje -třídiče pilin -automatické brusky na nožové věnce. Speciální náhradní díly pro dřevozpracující stroje: -podávací válce ...

Kanceláře společnosti, zásobování: Zemědělská technika. Prodej, oprava, servis i pozáruční: provoz Střítež, Frýdek - Místek -traktory ZETOR -traktory, sklízecí mlátičky Case IH -závěsné stroje Kverneland, Vicon, Rau, Accord, Underhuag, Taarup -náhradní díly: -přívěsy, fekální vozy, rozmetadla, kultivátory, ...

Výroba - řezné nástroje Modernizace - obráběcí stroje Výroba - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže -nástrojařské práce Konstrukce - tvářecí stroje - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže - řezné nástroje Výroba - tvářecí stroje Výroba vstřikováním - díly tváření Konstrukce a výroba - měřidla.

Prodej - náhradní díly na traktory ZETOR, na rotační a žací stroje AGROSTROJ PELHŘIMOV RUR - 5, RMA, - 8, RUR - 10. Servis - traktory ZETOR.

Prodej - elektrosoučástky, strojní díly kuličková pouzdra, vodící tyče, domečky, pneumatické komponenty (úpravny vzduchu, válce, ventily, ...)

Prodej - náhradní díly pro nákladní automobily, náhradní díly pro traktory.

Prodej, servis: - náhradní díly na stroje pro zimní a letní údržbu silnic a komunální sféru. Autorizovaný prodejce firem zastřešených pod značkou Kobit-Holding.

Reklamní služby v zahraničí Podpora obchodu a exportu Dodávka - odjehlovací stroje - magnetické upínací desky - honovací stroje - lešticí stroje - stroje na odstraňování otřepů Tvorba - www stránky.

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Opravy - automobilové chladiče všech typů a velikostí Opravy - strojní chladiče všech typů a velikostí Svařování hliníku a jeho slitin metodou TIG a MIG, nerez ocelí i ocelí běžných jakostí metodou TIG, MIG a MAG, litiny metodou TIG a MMA, mědi - navařování lisovacích nástrojů, otěruvzdorných vrstev, střižných a pinčovacích hran - pájení ...

Velkoobchod, prodej, prodejní sklad: -zahradní, farmářská technika VARI -náhradní díly: -traktory ZETOR -zemědělská technika -malá mechanizace -motrové pily -travní sekačky -mechanické, elektrické nářadí -autobaterie -ochranné pracovní pomůcky

Obchodní, zprostředkovatelská činnost: -letecký výcvik na ULLA, klasické letouny -kondiční létání na ULLA, klasické letouny. Dodávky speciálních letních a zimních kombinéz firmy DANTEX pro piloty, letecké mechaniky. Výroba: -strojní: -díly, náhradní díly, obrábění dílů, ocelové konstrukce -stavební-bytové, občanské stavby: -dodávky ...

Autoelektro, prodej, opravy a zásilková služba, nových alternátorů a startérů: -kompletní sortiment náhradní díly: -alternátory, startéry, dynama pro osobní, užitkové, nákladní automobily, vysokozdvižné vozíky, lodě, stavební, lesní a zemědělské stroje.

Člen skupiny Zetor Group. Prodej: -originální náhradní díly pro všechny výrobky společnosti ZETOR pro záruční a pozáruční opravu -náhradní díly pro všechny typy traktorů ZETOR a motorů ZETOR. Orientace na ČR i zahraničí.

Prodej, dovoz, servis: -náhradní díly na stříkací zařízení -otryskávací zařízení na různé povrchy (ocel, omítky, podlahy, betony) -veškerá stříkací a otryskávací technika (restaurátorství-sochy). Poradenství v oboru.