OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Služby: -poskytování služeb v oblasti BOZP a PO

Prodej: -stroje pro gumárenský a plastikářský průmysl

Kovovýroba: - výroba a zpracování nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodiště, zábradlí - nádrže - výrobní stroje a potrubí pro potravinářský průmysl - gastronomické zařízení Služby: - zámečnické práce - svařování metodou TIG, MIG / MAG - stříhání plechů Prodej, e-shop: - nerezové komponenty

Služby - správa lesů: težební činnost, prodej dřeva - technické služby: ošetřování a údržba veřejné zeleně, údržba komunikací, provoz sběrného dvora - přidružená výroba: truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -přípravky na ochranu rostlin -hnojiva -nářadí -hadice -aqua program -plasty -truhlíky, květináče -fólie, textilie

Prodej, oprava, servis: - stavební stroje, mechanizace - nakladače - bagry - traktory, sekačky

Služby: -vrtané studny -vrty pro tepelná čerpadla -prodej a montáž čerpadel -zemní práce -vrty pro geologický průzkum -těžební činnost.

Potřebujete rychle řešit Vaši finanční situaci? Potřebujete půjčit peníze? Využijte služeb společnosti ZEMI BUILDING MACHINES a.s. a vložte do zástavy Váš stroj. Zaručujeme okamžité vyplacení finančních prostředků při podpisu smlouvy. Do zástavy přijímáme stavební stroje, zemědělské stroje a nákladní automobily.

Stavební firma: -rekonstrukce, novostavby -elektro a voda a topení -solární a energetické systémy -montáže garážová vrata

Prodej, leasing, servis: -nové, použité stavební stroje -minirypadla -pásová rypadla -smykové nakladače -vysokozdvižné vozíky -kloubové nakladače -přídavná zařízení.

Prodej, bazar, servis, oprava: - zemědělské stroje - náhradní díly

Maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -audio-video -elektrospotřebiče -ledničky, mrazáky, fritézy, roboty, kávovary, holicí strojky. Servis: -pračky, myčky, elektrické sporáky, zásobníky vody.

Služby: - zemědělské práce - polní a sklizňové práce Maloobchod, prodej, bazar: - zemědělská technika - náhradní díly Prodej: - spojovací materiál - akumulátory

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Maloobchod: -kuchyňské potřeby. -sklo. Velkoobchod: -gastro vybavení.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. -ocelové konstrukce hal. -jeřábové dráhy. Výroba: -pásové brusky na kov. -zplynovací kotle na dřevo. -štípače dřeva.

Služby: -komplexní ochrana domu: -ochrana krovů a dřeva, podlah a konstrukcí proti červotoči, plísním a houbovým chorobám včetně dřevomorky, na nové i napadené dřevo-impregnace -ochranné prostředky na dřevo-starý nábytek -památkově chráněné stavby, střešní konstrukce -prevence a likvidace grafiti-proti sprejerům ...

Projekce, dodávka: -měřící, regulační a automatizační systémy.

Výroba: -zdravotnický nábytek -vybavení ordinací a laboratoří -nábytek je vyráběn z LTD opatřených vysokotlakým laminem s úpravou proti vlhkosti -laboratorní stoly -kování dle výběru zákazníka-široký výběr barevného provedení.

Služby: -poradenská činnost pro chovatele skotu -zemědělské technologie a techniky v oblasti chovu skotu. - výroba stájové technologie na zakázku

Dodávka a montáž: -bezpečnostní zámky, bezpečnostní a protipožární dveře, interiérové dveře, obložkové zárubně, čalounění dveří, otvírání dveří čipem, elektroinstalace.

Dovoz, projekt, montáž, servis: -solární systémy TS THERMO SOLAR -celoroční ohřev TUV, bazénů, přitápění. Prodej: -komponenty solárních systémů. Poradenská činnost. Certifikace dle ISO 9001 a 14001.

Prodej: -potřeby pro zemědělce -chovatelské potřeby (skot, prasata, ovce, králíci, drůbež) -elektrické ohradníky -dojící technika -svět koní - vše pro koně a jezdce -potřeby pro chov psů a koček.