OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
E-shop - měřící přístroje optické, digitální, laserové - elektronické teodolity - ruční dálkoměry - vyhledávače podzemního vedení - měřické pomůcky - signální barvy - stabilizační materiál

Řemesla, služby, opavy, servis - topenářské práce Montáž - tepelná čerpadla

Výroba, prodej - trezory - mříže - klíče, zámky - autoklíče Řemesla, služby - glavírování (jmenovky, štíty)

Prodej, oprava, servis: - výčepní zařízení - chlazení na pivo - pípy - pulty - narážeče Výroba: - výčepní stojany

Opravy, servis - elektromotory do 90 kW - opravy elektrospotřebičů, pračky, myčky,

Maloobchod, prodej, montáž: -kotle, radiátory, elektrické bojlery, vany, čerpadla -plynové, vodovodní a topenářské rozvody -instalatérské, topenářské, plynařské práce.

Firma Kinshofer CZ, s.r.o. je českou pobočkou mezinárodně orientované společnosti KINSHOFER GmbH (Německo), která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej hydraulických příslušenství pro stavební stroje, nakladače, zejména nakládací jeřáby stavební, k nakládání šrotu, odpadů, pro lesní a zemědělské činnosti a exkavátory na těžení zeminy, rýpadla, ...

Vodoinstalatérství - instalace rozvodů vody. Topenářství, topenářské práce. Instalace, montáže: - plynových zařízení - solární i zavlažovací systémy a rekuperace, topenářství.

Prodej, montáž, rekonstrukce, servis: - počítače, tiskárny, sítě LAN, notebooky. Prodej: - kancelářská technika - elektronické pokladny. Návrhy, instalace, montáže: - EZS - elektronické zabezpečovací systémy - EPS - elektronické požární systémy - CCTV - kamerové systémy - přístupové systémy - satelity, antény. Služby: - ...

Prodej, montáže, servis: - dojícího zařízení, na dojení mléka u krav, ovcí a koz.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -zemědělská technika -stroje na sklizeň obilí, pícnin -traktory, nosiče nářadí -stroje secí, na zapravování kejdy -nářadí na zpracování půdy -pružiny sběráků, shrnovačů -kultivátorová pera -nože do rotačních a listových sekaček -nože do rotačních bran -lité plužní čepele -ložiska SKF, ZKL, ...

Prodej: -zemědělská technika ZETOR, náhradní díly -gufery -ložiska -klínové řemeny -autobaterie -ochranné pracovní pomůcky -montážní technika WÜRTH.

Prodej a servis: -zemědělská, lesnická, komunální technika.

Výroba, prodej: -detektory kovu. Detektor kovů Alfa Amatérský pohybový detektor kovů Detektor kovů Gamma Profesionální, bezpohybový detektor kovů Detektor kovů Omega Profesionální bezpohybový detektor kovů Příslušenství k detektorům kovů.

Služby: -opravy a údržba zemědělských strojů -opravy a údržba osobních a nákladních vozů -pronájem zemědělské techniky.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Plynoinstalační práce. Prodej a servis: - solární systémy - tepelná čerpadla. Topenářské práce. Montáž: - podlahové vytápění. Prodej: - kotle VIADRUS, VAILLANT, VIESSMANN Vodoinstalační práce.

Dodávka, montáže, prodej: -měření a regulace -automatizace -EZS, EPS -přístupové a docházkové systémy -kamerové systémy -komplexní montáže elektro -solární kolektory a fotovoltaické články -bezdrátový rozhlas -sledování vozidel pomocí GPS.

Growshop, e-shop, vše pro pěstování pod umělým osvětlením i venku. Nabízíme závlahové pěstební systémy. Hydroponie, aeroponie, bio pěstování v zemině a mnoho dalšího.

Výroba, prodej a montáž: -solární energetické systémy -měření a regulace.

Služby: -zeměměřická činnost -geometrické plány -vytyčovací práce -inženýrská geodézie -mapování. Prodej: -měřidla všech druhů a typů -vodováhy, úhelníky, stahovací latě -měřická kolečka a dálkoměry -geodetické přístoje -nivelační přístoje -rotační lasery -signalizační barvy ve spreji a ochranné pomůcky.

Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Servis, montáž, prodej: -mrazící, chladící technika -gastronomické zařízení -renovace chladicích boxů na nová ekologická chladiva -klimatizace. Dodávka: -agregáty -automatika. Velkoobchod: -měděné trubky, tvarovky, příslušenství.

Prodej: -ložiska a příslušenství -gufera -o-kroužky -segerové pojistky -lepidla a tmely -klínové řemeny.

Půjčovna: -lodě -příslušenstsví.