Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Foto-Video-DIGI Prodej: -fotoaparáty -videokamery digitální a analogové -SONY, PANASONIC, CANON -promítačky -filmy, videokazety -potřeby pro fotografy. Služby: -sběrna foto -digitální foto na průkazy.

Služby: -opravy osobních železničních kolejových vozidel -prodej náhradních dílů.

Služby: -měření radonu na stavebních pozemcích -měření radonu v interierech staveb -vyhotovení posudku o radonovém indexu -konzultace a poradenství v oblasti radonové problematiky.

Velkoobchod: -náhradní díly kolejových vozidel.

Oprava a prodej: -váhy -veškerý sortiment.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Oprava, servis: -ledničky -mrazničky.

Výroba: -řemeslé textilní stroje -tkalcovské stavy -kolovraty -kobelínové rámy. Školení základů ručního tkaní.

Výroba, opravy: -zemdědělské stroje. Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Prodej: -benzinové, elektrické sekačky, zahradní traktory -MTD, STIGA, AL-KO, DAKR -motorové pily, štípače, křovinořezy, vyžínače -DOLMAR, WOODSTAR, SCHEPPACH -ruční, elektrické nářadí -PROMA, FERM, HITACHI, MAKITA

Výroba, oprava: -zemědělské stroje. Služby: -nákladní doprava -zemní práce.

Vývoj,výroba: -speciální textilní stroje.

Služby: -prodej malé zahradní a lesní techniky -příslušenství, zahradnické a lesnické nářadí.

Konzultace, projekce, dodávka, montáž a servis: -měřící a regulační technika. Prodej, montáž, uvedení do provozu a servis: -kotle VAILLANT -topení, regulace, teplá voda. Zakázková výroba, prodej: -elektrorozvaděče včetně posazení i pro měření a regulaci. Montáž: -ústřední vytápění -systémy kontroly a řízení -plynové ...

Autoagrobazar. Prodej, bazar: -použité zemědělské stroje -ojeté automobily.

Služby: -komunální technika -čištění a údržba komunikací -údržba veřejné zeleně, veřejné osvětlení.

Dovoz, prodej: -zvlhčovací systémy Merlin -vlhkoměry Merlin.

Služby,prodej: -pořizování a zpracování videozáznamů -foto -výpočetní technika -zabezpečovací systém -satelitní technika.

Prodej, montáž, servis: -chlazení mléka -výčepní, restaurační, kuchyňské zařízení -chladící vitríny -chladící, mrazící boxy. Velkoobchod, maloobchod: -mrazící, chladící zařízení VESTFROST. Prodej, servis: -chladničky -mrazničky.

Elektromontážní práce. Výroba: -elektromotory, transformátory -elektrická, rozvodová a spínací zařízení.

Opravy: -zemědělské stroje -montáž, údržba-dojící zařízení.

Výroba, prodej a opravy - náhradní díly pro požární sport

Stěhování - težká zařízení obráběcí stroje do 40t Servis - obráběcí stroje