OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Svářečská škola. Služby: - kurzy, školení pracovníků na svářečské práce - pravidelné přezkušování svářečů - vazačský, jeřábnický průkaz. - technické poradenství. Prodej: - svářecí zdroje - náhradní díly pro svářecí zdroje a příslušenství - přídavné materiály pro svařováni. Práce: - drobné zámečnické práce - svářečské ...

Modernizace - CNC obráběcí stroje - konvenční obráběcí strojemontáž - odměřovací zařízení a pravítka - číslicové indikace poloh - výměna a aplikace - CNC řídící systémy - výměna a montáž - pohony posuvů a vřetenopravy a servis - obráběcí stroje Projekce a výroba - elektrovýzbroje a elektrorozvaděče pro řízení obráběcích strojů ...

Prodej: - výdejní stojany pohonných hmot PETROTEC. Služby pro čerpací stanice pohonných hmot.

Prodej: - regulační technika pro měření a regulaci tepla a vzduchotechniky.

Prodej, servis: - lesní technika a náhradní díly - zahradní technika - zemědělská technika.

Výroba, instalace: - inspekční kamerové systémy do montážních linek a na výrobní stroje - jednoduché automatizační prvky, čidla, regulátory.

Prodej, servis, náhradní díly: - přívěsy, návěsy, dopravní technika - manipulátory - lesní technika - sněhové frézy - komunální technika - zahradní technika - zemědělská technika - traktory - ramenové vyžínače.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

E-shop, prodej: - včelařské potřeby - včelí produkty. Výroba, prodej: - elektrické pohony k medometům - zdroje k pohonům - včelařské pomůcky zaměřené na elektrotechniku - termostaty k boxům na rozpouštění medu - zatavovací trafa na mezistěny.

Výhradní dovozce, prodej: - manipulační technika Braucke Transportgeräte - čistící technika KARCHER.

Poskytování služeb, poradenství v oblasti: -bezpečnost a ochrana zdraví při práci. -požární ochrana.

Stavební firma: - pozemní stavby - rodinný dům, bytový dům - občanská výstavba - HSV, PSV -topení vnitřní, instalace vytápění -rozvody: -pitné vody, vodovod -TUV, vnitřní odpadní potrubí -plyn -elektřina silová a slaboproudá. Inženýrské sítě, vodohospodářské stavby: - provozování vodovodů a kanalizace obcím - vodovodní řad, ...

Regulace vodních turbín na zakázku. Hydraulika pro vodní energetiku, hydraulický agregát. Automatizace - vodní turbíny. Hydraulické stroje, přímočaré hydromotory. Příslušenství: -vodních elektráren, hydraulické regulátory.

Konstrukce a výroba strojů a průmyslových zařízení.

Velkoobchod, maloobchod: -ložiska -kuličková ložiska -jednořadá, dvouřadá kuličková ložiska, jednořadá, dvouřadá s kosoúhlým stykem, naklápěcí ložiska, axiální jednosměrná, obousměrná -soudečková ložiska: jednořadá, dvouřadá, soudečková ložiska, axiální ložiska -kloubová ložiska: kloubová ložiska, kloubové hlavice -válečková ložiska: ...

Velkoobchod, distribuce, e-shop: -pokladní tiskárny -pokladní systémy -tiskárny účtenek -bankovní tiskárny -snímače čárového kódu -pokladní zásuvky -zákaznické displeje -snímače magnetických karet -počítačové pokladní systémy -dotykové monitory -dotykové pokladní systémy EUROTOUCH. Zastoupení SAMSUNG BIXOLON.

Návrhy, projekce, montáž, instalace, servis, oprava, revize: -elektronické zabezpečovací systémy EZS (ochrana bytových i nebytových prostor, objektů, pozemků, majetku) -elektronické požární detektory k systému Paradox -kamerové systémy -elektronicky ovládané zámky Zabezpečovací systémy pro automobily vč. montáže: -centrální ...

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Prodej: -komponenty pro strojírenství

Revize a hasící přístroje Revize, požární vodovody, klapky, uzávěry