Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Nabídka zprostředkování velkoobchodu se stroji, průmyslovým zařízením či loděmi a letadly. Pronájem dopravních prostředků.

Výroba: -měřící technika -Potravinářský průtokoměr -měření spotřeby tepla.

- Servis, opravy a modernizace řezaček papíru ADAST - Prodej náhr.dílů na tiskařské stroje ADAST, Polly, Grafopres, Heidelberg, Mann Roland, na vlhceni VARN KOMPAC, chlazeni Technotrnas, kompresory ADAST, Becker, Rietschle, - Prodej náhradních dílů na řezačky ADAST MAXIMA - průmyslové nože - renovace a výroba tiskářskych válců - děrovačky ...

Prodej, obchod, poradenství, leasing, servis i pozáruční, montáž, dodávka na klíč: -spektrometry firmy BAIRD Německo -BRUKER - QÜATRON -INNOV - X. Sídlo firmy: -Olomučanská 194 679 06 Rudice

Prodej, oprava, servis: -lesní a zahradní technika.

Opravy, prodej, záruční i pozáruční servis: -chladicí zařízení chladniček, mrazniček -vitriny -boxy -pulty -chladicí zařízení pro prodejny, restaurace, jídelny -CALEX, GORENJE, ARDO, POLAR, ELCOLD LEC*. Doprava zboží v okrese Blansko zdarma. Oprava, montáž, servis: -klimatizace aut* -klimatizace bytů.

Prodej a servis: -Vinotéky, -výčepní zařízení pro vinaře, -Parní čištění, -Poradenství zdarma,Blansko-Brno-Vyškov-Znojmo autorizovaná sanitační firma Plzeňský Prazdroj-ev.č.029.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata, okna, schody, zábradlí -potrubí, manipulační prostředky -jeřáby a jeřábové dráhy.

Prodej: -prodej zemědělské stroje -náhradní díly (ND) na zemědělské stroje (vlastní sklad) -autobaterie -pneu. Služby: -pneuservis a rychloservis -opravy zemědělské stroje - traktory, traktorů -servis vysokozdvižné vozíky (VZV) -bazar a pronájem manipulační techniky.

Prodej: -svářecí materiál, technika, -brusivo, -nářadí.

Maloobchodní prodej: -malá zemědělská, zahradní a komunální technika -malotraktory-VARI, AGZAT -sekačky kolové-MTD*, AL-KO -křovinořezy -pily-STIHL -rotační sečení-celá tráva-DAKR -prodej, servis, náhradní díly. Servis: -motory TECUMSEH, BRIGGS a STRATTON.

Oprava, servis: -elektromotory -elektrospotřebiče -čerpadla -elektronářadí -motory EL-CO - ventilátory, klimatizace -motory automatických praček -pračky ROMO, WM** -výrobky ETA* -převíjení elektromotorů.

Činnost: -nakládání s komunálním odpadem (pravidelný svoz z typizovaných nádob) -pronájem velkoobjemových kontejnerů (stavební suť, výkopová zemina, komunální odpad apod.) -sběr nebezpečného odpadu -autodoprava vozidly AVIA, LIAZ, MULTIKAR, TRAKTOR -strojní údržba komunikací a prostranství zametacím a kropícím vozidlem -stavební a ...

Servis, maloobchodní prodej: -měrná technika -měřidla -čerpací technika.

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.

Opravy, dodávky, plnění, revize: - hasicí zařízení.

Práce: -malířské -natěračské. Autodoprava. Výroba, prodej: -domovní rozvaděče -elektromateriál. Oprava, servis, revize: -výtahy.

Strojní a traktorová stanice. Oprava, servis: -stroje -traktory -nákladní auto. Ředitel: tel.:516452624, 516452226. Těžká mechanizace: tel.:516452225. MTZ* tel.:516452227. STS*.

Prodej: -zemědělská mechanizace -stájová -náhradní díly. Rozmetadla RMA-8, RU-5. Pluhy PHX, Privat. Traktorové vleky. Traktory Zetor. Fekální vozy.

Laserová technika. Výroba, opravy, instalace: -lékařské přístroje -elektrická stroje -elektrické přístroje.

Prodej, oprava: -motorové pily, křovinořezy, postřikovače, motorové sekačky, řetězy. -ochranné pracovní pomůcky a jiné zboží pro lesnictví a zemědělství -JONSERED, PARTNER, HUSQVARNA Ostatní: -broušení řetězů -revize motorových pil -nátěry lesních stromků.