Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
ELEXTO CAPITAL s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce a provádí revize hromosvodů, tlakových nádob, plynových a protipožárních zařízení.

ZV Engineering s.r.o. se zaměřuje na konstrukční, projekční a inženýrskou činnost v potravinářském a chemickém průmyslu.

JSW Machines s.r.o. se zaměřuje na prodej elektrických vstřikovacích strojů, podporu prodeje a záruční a pozaruční servis.

KIPP CZ s.r.o. se specializuje na ovládací prvky, normované díly, upínací techniku a jejich speciální řešení.

K&V machines s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy vyvrtávaček, kovoobráběcích, NC a CNC strojů a seřizování geometrické přesnosti.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

ETIMAX s.r.o. se specializuje na výrobu a dodávku samolepících etiket, mobilních terminálů, snímačů, karbonových pásek, tiskových hlav, termotransfer tiskáren a dalších technologií.

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

SIG - IMPEX montáže s.r.o. se specializuje na prodej, montáž a servis čerpadel, ohřívačů vody, filtrů a tlakových nádob.

SWISSGREEN ALFA s. r. o. se zaměřuje na dovoz a prodej strojů pro stavebnictví, vysokotlakých komponentů a pracovního oblečení.

Společost DRÁBEK TAX s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a stavební techniky.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

JIMAR SERVIS s.r.o. se zaměřuje na úklid, mytí oken, výškové práce, kácení stromů a na pronájem plošin.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

OCENG s.r.o. se zaměřuje na prodej dílů pro stavební vozy, jedná se například o podvozky, lopaty, radlice, lžíce a mnoho dalšího.

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

Společnost Commsys Technology s.r.o. zajišťuje bezpečnostní technologie: -zabezpečovací systém EZS -požární signalizace -kamerový systém -datové sítě

Langr klimatizace s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a montáž chladící a klimatizační techniky a provádí revize těsnosti chladících zařízení.

Vladislav Krčma se zaměřuje na opravy a servis zahradní techniky, sekaček, pil, traktorů, křovinořezů různých značek.

ANPETRADE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej stínění, ventilátorů, chladičů, motorů, LED pásek a mnoho dalšího.

Rozvoz ledu Brno s.r.o. se zaměřuje na rozvoz kostkovaného ledu, ledové tříště a pronajímá mrazící boxy.

Brož gastro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zařízení pro gastronomii a na záruční a pozáruční servis chladících zařízení a klimatizací.