Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost UAVONIC CZ, s.r.o. se zaměřuje na letecké videa a fotky, letecké inspekce, geodetické služby a vyvíjí a prodává drony.

Společnost Promedeus s.r.o. se zaměřuje na vybavení lékařů do ordinací, nemocnic a klinik především pro laparoskopickou a endoskopickou chirurgii, elektrochirurgii a robotiku.

- úpravy vody - projekce TZB - hospodaření s vodou

Společnost VMAutomatizace s.r.o. se zaměřuje na oblasti strojírenské automatizace v automobilovém průmyslu, automatizaci výrobních procesů, robotizaci a výrobu jednoúčelových strojů.

Společnost REVERSE - TECH s.r.o. se zaměřuje na moderní 3D technologie, průmyslovou automatizaci, reverzní inženýrství a kontrolu kvality.

Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

SANEZOO EUROPE s.r.o. se zaměřuje na výrobu průmyslových robotů, automatizaci práce a navádění robotů pomocí průmyslového vidění.

Jsme výrobce kompletních řešení automatických a poloautomatických vertikálních balicích a dávkovacích strojů. Jsme připraveni Vám dodat kompletní řešení včetně dávkování, balení, kartonování, robotického řešení, etiketování, kontroly kvality, detekce kovů a paletizace. V našem portfoliu naleznete vertikální balicí stroj nové koncepce ...

AUTOLIFT PRODUCTION s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu sloupových a překlápěcích zvedáků a dalšího zařízení pro automobilový průmysl.

Prodej, oprava, servis: - parní čističe - parní a pěnové vysavače

Carservant s.r.o. se zaměřuje na vstupní analýzy stavu vozového parku, na jejich správu a na dlouhodobou optimalizaci.

Služby: - monitoring podzemních a povrchových vod, kanalizačních sítí a srážek - návrhy a realizace lokálních výstražných systémů v ochraně před povodněmi - monitoring přírodních zdrojů a zdrojů minerálních vod - úřední měření průtoků kapalin s volnou hladinou - přednášková a konzultační činnost Prodej, pronájem, oprava, servis: - ...

Ddavatel měřící a regulační techniky: -řídící systémy, ústředny, regulátory -armatury, ventily, pohony -snímače, spínače -detekce plynu a par, analýza -přístroje pro měření signalizací a záznam -čerpadla.

Společnost D.V.F. s. r.o. má na svém e-shopu v sortimentu: - fotoaparáty - digitální zrcadlovky - objektivy, stativy - paměťové karty - foto příslušenství.

Společnost GRAMAD s.r.o. vykupuje a zajišťuje prodej použitýycg polygrafických strojů, zařízení.

Společnost FLOWTECHNICS s.r.o. prodává techniky a zařízení pro čerpací stanice: - vodní čerpadla - tlakové stanice

Společnost provozuje revizní činnost - revize elektra - revize zdvihacích zařízení - revize hromosvodů. Služby v oblasti BOZP a PO.

Společnost BMS 1, spol. s r.o. provádí: - revize, opravy, kontroly čerpacích stanic - průmyslové čištění speciálními technologiemi - čištění nádrží na ropné látky - prodej, montáž stojanů, měřidel a dalších technologií pro čerpací stanice.

I.A.N. TECHNIC, spol. s r.o. vyrábí a prodává: -dopravní systémy TRANSMATIC -dopravní, zvedací, manipulační technika -potravinářské stroje FOODMASTER -technologická zařízení pro zpracování drůbeže -logistické technologie pro manipulaci a automatizaci v potravinářských provozech.

Vypracování dokumentací spojených s bezpečností práce, požární ochranou, školení první pomoci, bezpečnosti práce, obsluhy VZV, požární ochrany a jiné. Vyšetřovací a konzultační činnost při pracovních úrazech. Výkon činnosti koordinátora BOZP na staveništi. Kancelář: - Nové sady 988/2, 602 00 Brno.

LOKOTRANS SERVIS s.r.o. provozuje drážní dopravu v České republice a na Slovensku -opravy a pronájem železniční techniky - kompletní servis kolejových vozidel.

Medisun profi s.r.o. vyrábí a vyvíjí: - spotřební materiály - hygienický program - ucelený program lékařského mobiliáře pro operační sály, přípravny a laboratoře - přístroje pro gastroenterologii, endoskopii - desinfektory - vyplachovače ložních mís - lékařská kosmetika - ochranné pomůcky a další. Poskytujeme záruční i pozáruční servis, ...

Společnost Electronic Design and Service s.r.o.zajišťuje výrobu elektroniky a mikroelektroniky s využitím technologie povrchové montáže (SMT): -měřící a regulační (řídící systémy) -mikroprocesorová technika a aplikace. Služby: -inženýrská a projekční činnost -návrh, osazování a pájení plošných spojů v SMD* na automatu. Výrobky: ...

Společnost Sportovní travnaté povrchy s.r.o. zajišťuje návrh, projekce, rozpočet, realizace, zakládání nové sportovní travnaté plochy. Renovace, rekonstrukce a údržba travnatých porostů -odvodňování podmáčených ploch -terénní úpravy -podsevy poškozených porostů -pokládání travních koberců -aerifikace a pískování sportovních travnatých ...