Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Zařízení a vybavení pro obchody a markety: - regály, panely, drátěný program - štendry, figuríny, pokladní pásky - ramínka, tašky, cedule, poutače - košíky, bedny, přepravky a další.

Prodej, servis, montáž, revize chladící, mrazící a klimatizační technologie

Komplexní služby v oblasti větrání budov. Postaráme se o instalaci vhodného systému klimatizace a vzduchotechniky do firem, komerčních prostor, domů i bytů. Dodáváme tepelná čerpadla, rozvody chlazení. Věnujeme se projekční činnosti VZT a TZB pro budovy a provozy. Poskytujeme servis klimatizací a vdzuchotechniky.

Dodávka, prodej, servis, půjčovna - stavební stroje Caterpillar - rýpadla - nakladače - dampry - skrejpry - dozery - truboukladače. - grejdry. - silniční stroje.

Dodávky, montáž, servis, konzultace se zákazníkem, návrh realizace, vypracování projektové dokumentace: -klimatizace -okenní -mobilní -kompaktní -Split -Multi-Split -Home-VRV -VRV -odvlhčovače vzduchu -čističe vzduchu -chladící zařízení -vzduchotechnika -průmyslové chlazení.

Obchod, prodej, dodavatel: -měřící technika a montovací systémy: -provozní a laboratorní měřící přístroje: -zkoušečky, multimetry, klešťové multimetry, kalibrátory, wattmetry a analyzátory elektrické sítě, revizní přístroje, přístroje pro kontrolu lékařských zařízení, testery elektrické bezpečnosti.

Dodávka, prodej, generální opravy, servis, projekce: -stroje a zařízení pro zpracování dřeva -nové technologické celky -použité stroje a zařízení -kombinované komplety -náhradní díly -odkup strojů a zařízení. Italské speciality, maloobchod. www.sapari.cz Náměstí Svobody pasáž pod KB. Saporidi Italia. Otevírací doba: Po - ...

Výroba, prodej, poradenství. Měření a regulace: -termostaty a ručkové teploměry -regulátory, výkonové jednotky, systémová technika a zapisovače -bezdrátové měření teploty -snímače teploty a vlhkosti -měření tlaku.

Prodej, e-shop: -šicí technika -žehlící technika.

Prodej: -nové zboží výprodej a použité zboží, -nové zboží na vyžádání -barová technika -gastro zařízení a vybavení -chlazení. Gastro zařízení a vybavení: -bufet -hostinec -vývařovna -penzion -hotel -pizzerie.

Výroba: -ponorná, kalová a vřetenová čerpadla.

Výroba, vývoj, prodej, servis, oprava: -řídicí a regulační systémy pro průmyslové aplikace -monitorovací a zabezpečovací systémy rotačních strojů -systémy sledování životnosti -systémy dálkové ho sledování strojů -měřicí a programovatelné elektronické moduly -přípravky, komponenty, jednoúčelové stroje a zařízení -pevnostní výpočty ...

Prodej, servis, (nákladní vozidla, nástavby a manipulační technika). Prodej a servis vozidel AVIA -hlavní dealer podvozků AVIA pro oblast Jihomoravského kraje -mechanizmy a kontejnery CTS -nakládací jeřáby, hydraulická čela, spací nástavby a spojlery, příslušenstvi -náhradní díly Avia -prodej a servis- manipulační technika DESTA/ ...

Montáž, dodávky, servis, prodej: - klimatizace nástěnné, podstropně parapetní, kazetové - do podhledu, kanálové - do vzduchotechniky, mobilní - dodávky klimatizace - tepelné čerpadla na klíč - měření, regulace, vodní hospodářství, úpravy sádrokartonu - klimatizace, vzduchotechnika - technologické chlazení – chiller - čističky ...

Prodej ruční a elektrické nářadí značek Narex, Protool, Knipex a York. Nabídka klíčů, gola sad, kleští a pilových kotoučů. NAREX-elektrické nářadí. PROTOOL - elektronářadí STANLEY - nářadí TONA-klíče, gola sady KNIPEX - kleště YORK - svěráky NAREX-šroubováky, dláta WITTE-šroubováky, bity BONDHUS - imbus a torx Sady závitníků ...

Společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna je českou společností, která působí již přes dvacet let na trhu a zaměřuje se na výrobu a vývoj softwaru pro sběr dat, které slouží jako přístupové nebo docházkové systémy k evidenci docházky či stravování.

AIRBORNE s.r.o. dodává vzduchotechniku a klimatizace na klíč pro moderní, ale historické budovy. Servis a instalace realizujeme v rámci celé České republiky.

Montáž, vývoj, výroba: -mechanické zabezpečovací systémy -zabezpečení objektů, bytů, poradenství -zabezpečovací systémy, -poradenství. Prodej: -trezory-nábytkové, stěnové, protipožární, hotelové, zbraňové, archivační -dveře-pancéřové, bezpečnostní (minimálně 500 různých typů ve všech bezpečnostních třídách) -zámky-vícebodové, ...

Výroba, prodej: - bubnové motory, poháněcí válce, pásové dopravníky - cykloidní převodovky, pohony, závitořezy - pohonné a vratné válce - motory s převodovkou Služby: - strojní výroba - výroba na NC strojích podle dodané výkresové dokumentace - kovovýroba

Služby: - v oblasti třídění, kontroly a měření dílců v automobilovém průmyslu -poradenská činnost a základní školení v oblasti jakosti. Provozovna Miluše Kourková - Logistické centrum JipoCar hala C 58811 Střítěž tel.:724 738 424

ELEKTRONICKÝ PLATEBNÍ STYK -produkty HYPERCOM pro banky, supermarkety, maloobchodníky, instituce -platební terminály Hypercom (POS) -PINPADY HYPERCOM (HFT) -koncentrátory -supermarketové řešení - propojení platebních terminálů s pokladními systémy. SLUŽBY: -komunikační infrastruktura pro elektronický platební styk -terminálový ...

Výhradní zastoupení švýcarské firmy UTZ. Dovoz, import, velkoobchod: -plastové přepravky a palety -boxpalety, bigboxy, palety plastové -hydraulické zvedáky, stěhovací podvozky, tančíky.

Realizace staveb. Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Výroba, montáže strojních zařízení.

H2O Hygiene Services s.r.o. prodává čistící zóny (rohože), sanitární doplňky, drogerii, papírovou hygienu, vonný program, textil pro hotely, dezinfekce, roušky, zásobníky, ale i roušky, respirátory.