Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Vodoinstalatér, instalatérské práce. Montáž solárních systémů. Instalace vody, topení.

Autorizovaný prodej, servis, opravy: Vysokotlaká technika KRÄNZLE (KRANZLE): -vysokotlaké čistící stroje. Průmyslové vysavače SOTECO, LINDHAUS. Podlahové mycí stroje COLUMBUS. Čističe koberců. Hygienické a úklidové systémy. Stěrky UNGER. Kartáče VIKAN. Vysokotlaké mycí stroje, vysokotlaká čerpadla, vapky, průmyslové vysavače, ...

Prodej, servis, půjčovna: -ruční elektrické nářadí a příslušenství MAKITA, DeWALT BOSCH, NAREX, FLEX, HITACHI, ELU, METABO, PROTOOL šroubovačky, akku program, řetězové pily, utahováky, pokosové pily -diamantové kotouče, stavební vrtáky -elektrocentrály -elektrické a motorové pily, křovinořezy DOLMAR, MAKITA, SOLO -vrtáky stavební, do kovu, ...

Požární ochrana - požární bezpečnostní řešení stavby, projekce.

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -digitální průkazové foto -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.

Služby v oblasi bezpečnosti práce. Služby v oblasti požární ochrany.

Služby: - v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany - kontrolní činnost v provozech a na pracovištích ve smyslu ZP v oblasti BOZP a PO - školení vedoucích zaměstnanců i v dělnických profesích BOZP a PO - provádění odborně technických služeb revize, kontroly, zkoušky, technické prohlídky.

Prodej, revize a hasicí přístroje - hydrantové systémykontrola protipožárních uzávěrů Kontrola protipožárních uzávěrů.

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Prodej nové i použité stroje: - stroje a zařízení pro těžbu a zpracování - na recyklaci stavebních sutí - zpracování bioodpadů - břity na sněhové pluhy. Náhradní díly pro drtiče a štěpkovače.

Elektromontáže, elektroinstalační práce. Rozvody a revize elektrických zařízení. Montáže a opravy: - hromosvody - rozvaděče elektronických zabezpečovacích systémů EZS a elektronických požární signalizace.

Elektromontáže, montáže, opravy. - energetická zařízení - solární kolektory, sluneční kolektory. Revize energetických strojů.

Elektromontáže, elektroinstalace: - silnoproudé rozvody - slaboproud: - zabezpečovací zařízení, zabezpečovací systémy - monitorovací systémy - satelitní technika - technické zařízení budov: - topení - vzduchotechnika - sanitární zařízení - klimatizace. Montáže, instalace, opravy, revize: - elektrická ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Výměna, cejchování, oprava, servis: - vodovodní baterie. Prodej: - vodoměry.

Protihlukové úpravy. Služby: - měření hluku, analýza výše hluku - predikce hluku a vibrace.

Prodej a servis - zkušební zařízení pro teplotu VÖTSCH INDUSTRIETECHNIK. Laboratorní zařízení HERAEUS INSTRUMENT. Testovací zařízení s xenonovým zářičem ATLAS MTT. Zkušební zařízení pro teplotu, klima a škodlivé látky VOTSCH INDUSTRIETECHNIK. Operační světla HERAEUS INSTRUMENT. Servis - operační světla HERAEUS INSTRUMENT.

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán-Princip, Praha, Melodie, Kent, Bellevue (zhotovení vlastního loga, znaků, obrázků) -užitkové sklo-sklenky, džbánky, odlivky, pivní sklo, zmrzlinky -gastronomie-umělé hmoty-podnosy, kelímky, kbelíky, dózy atd. -hotelové a restaurační textilie- ...

Výhradní zastoupení firem: ROEMHELD (RÖMHELD) HILMA - ROEMHELD, SCHMIDT Technology. Vývoj, výroba, konstrukce ve 3D CATIA V5, maloobchod, prodej, dodávka na klíč, montáž, oprava, servis, inženýring: -jednoúčelové stroje, zejména pro strojírenství a automobilový průmysl -stroje s mechanickým pohonem -elektrické stroje, přístroje ...

Dodávka, záruční a pozáruční servis - optické přístroje mikroskopy, kolposkopy Dodávka, záruční a pozáruční servis - optické přístroje dalekohledy. Mikroskopy.

Komplexní řešení služeb v oboru montáží a servisu měřicích a regulačních systémů. Programování a návrhy systému programovatelných logických automatů a jejich přehledných vizualizací.

Provádíme montáže, opravy, revize a zkoušky výtahů. Zabýváme se projektováním elektrických zařízení. Nabízíme zdvíhací zařízení.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. EPRIN spol. s r.o. Vývoj, výroba: -RFID systémy -přenosné terminály -etikety, štítky, TTR barvící fólie Grafické návrhy, tisky, výrobní aplikace. Systémy značení palet. Návrhy a realizace systémů. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis: -komplexní ...

Obalový servis. Dodávka - stroje na výrobu kartonáže Dodávka - polygrafické stroje.