Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Zařízení a vybavení firemních interiérů na klíč.

Obchod s teploměry, barometry, vlhkoměry, meteostanicemi a jiným zbožím, jenž souvisí s počasím. Historické meteorologické nástroje. METEOshop je specializovaný obchod na veškeré zboží, jenž nějakým způsobem souvisí s počasím.

Komplexní služby - BOZP školení, dokumentace. Hasící přístroje - revize. Požárně technické řešení staveb - komplexní služby v oblasti požární ochrany (školení, dokumentace). Školení - požární ochrana.

Velkoobchod, prodej: -dřevoobráběcí, dřevozpracující stroje, nástroje, příslušenství -velkoplošné rozřezávací pily pro přesné dělení desek z dřevotřísky -předřezový agregát -formátovací pila -pravítko pro přesné odměřování úhlů -spodní frézky -truhlářské stroje (srovnávačky, tloušťovačky) -vodítka na pásové ...

Prodej: - kosmetické a lékařské přístroje, technologie pro estetickou medicínu, wellness, beauty studia, kosmetické salony, dermatologické ambulance, zubní ordinace a pod.

Plazmová řezací technika KJELLBERG Prodej, servis, zastoupení: - firma Kjellberg FINSTERWALDE. -plazmové zdroje a hořáky -instalace kompletních řezacích pracovišť pro pálení plechů plazmou i autogenem a realizujeme také dodávky robotických systémů / MOTOMAN / s odsáváním KEMPER -kompletní sortiment elektrod Kjellberg a svařovací zdroje ...

Půjčovna - čistící stroje, čištění a úklidy, domácnosti, kancelářské prostory. Čištění - čalouněný nábytek, čištění koberce.

Projekce, dodávka i montáž automatiky (větrání schodišť, skleníků, řízení provozu strojů aj.). Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, poradenství: -akrylové autolaky PPG: -míchání barevných odstínů všech značek vozidel -průmyslový program autolaků PPG a Mobihel -příprava sprayů (sprejů) -pomocné materiály: -plniče -tmely -UBS materiály PYRMO -brusiva MIRKA -stříkací pistole dle katalogu -příslušentví pro ...

Služby, výroba-celá Česká republika. Automatizované identifikační systémy -docházkové systémy, stravovací systémy, přístupové systémy Stravovací programy, SW pro jídelny, software pro školní a závodní jídelny (jídelní programy) -dle výběru zákazníka na principu karet s čárovým kódem -čipů Dallas, magnetických karet, -bezkontaktních karet ...

Elektroinstalace, elektronistalační práce - dodávka a montáž elektrické zabezpečovací signalizace, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy, televizní a satelitní antény, domácí telefony.

Realizace - zahradní jezírka Dodávka a instalace - závlahové systémy Servis - závlahové systémy Výroba - závlahové systémy.

Oprava, servis, rekonstrukce, stavba: -obráběcí stroje

Dodávka, prodej: -měřící přístroje -kalibrační technika -bezpečnostní řídící systémy

Dodávka, montáž - tepelná čerpadla - fotovoltaika.

E-shop: - stomatologický materiál - abutmenty - protetika

Instalace, montáž nových i repasovaných CNC řídících systémů . Elektroinstalační práce, výroba rozvaděčů.

Maloobchod, prodej: -solární systémy -tepelná čerpadla

Oficiální zástupce firmy MATTEI, distribuce - rotační lamelové kompresory pro průmyslovou výrobu stlačeného vzduchu.

Výroba, dodávka: - komponenty pro kolejové dopravní prostředky - dveřní systémy pro dopravní prostředky hromadné přepravy - řídící systémy - zádržné systémy pro cestující - trakční zubové spojky Renovace: - kolejová vozidla

Prodej, servis, oprava - hasicí přístroje - požární vodovody - požární klapky.

Dodávky a montáž technologických zařízení pro energetický, chemický, petrochemický průmysl - dodávky, výroba a montáž potrubí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - výroba a montáž zvedacích zařízení - montáž, opravy a revize vyhrazených plynových zařízení - revize a zkoušky provozovaných kotlů a tlakových nádob.