Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Software, SW: -aplikace pro teplárenství, energetiku. Poradenství, konzultace, dodávka, prodej, programy pro: -fakturace služeb, dodávky energií -vedlejší produkty -saldokonto odběratelů -evidence měřidel -informační a zákaznické systémy. Měřící soupravy a vlastní měřidla LOTOS, měření: -měření energie a množství ...

Dodavatel technologií pro zemědělskou výrobu: -vzduchotechnika, stroje -automatické krmné linky -dávkovače -dopravníky krmiv -hrazení, krmítka -izolace -napaječky -sila, skladování kukuřice.

Prodej zřízení pro provoz Vašich obchodů. Sortiment: -regálové systémy pro supermarkety a obchody -skladové regály -systém stojanů -aranžérské figuríny a bysty, torza -ramínka -věšáky ad.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis zaměřený na celou Českou republiku, opravy, montáž, repase, poradenství: -profesionální nářezové stroje (nářezový stroj) (S.A.M., BRAHER, BERKEL, SCHARFEN, MANCONI, BECKERS) -mlýnky na maso (i chlazené), mlýnek na maso(BECKERS, BERKEL, MAINCA, MADO, SCHARFEN, MINERVA) -pily na maso, pila na kosti ...

Poradenství, prodej, dodávka, montáž: -hygienické programy, vybavení -doplňky, náplně -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky papírových ručníků, toaletního papíru -dávkovače vůní -zrcadla -odpadkové koše -vstupní čistící zóny (dřevěné, kartáčové, gumové, rohože) -závěsné lékárničky -čističky vzduchu i pro alergiky ...

Poradenství, technického řešení, dodávky na klíč, oprava, servis: -přenos a rozvod elektrické energie -výrobky, systémy, zařízení pro přenos a rozvod energie NN, VN, VVN -rozvodny včetně řízení a ochrany -elektrická rozvodná zařízení -elektroměry -výkonové a distribuční transformátory -silnoproudé kabely, vedení -spínací, ...

Návrhy a realizace zahrady na klíč: -zahradnické práce -údržba zahrad /veřejná zeleň/ -výsadba rostlin -zakládání trávníků -ošetření a kácení stromů, keřů -sečení, hnojení, postřiky Zavlažovací systémy /závlahy/ Květinová výzdoba, vazba

Výroba, prodej, dodávka: -technologie, vybavení a zařízení pro gastronomické provozy -nerezový nábytek, zboží, vzduchotechnika.

Výhradní zastoupení firmy SWISSRAY. Prodej, instalace a servis: -rentgenová technika, RTG-technika. Prodej, oprava, servis, poradenská činnost: -mamografická technika firmy LORAD.

Velkododavatel lékařské potřeby pro nemocnice a lékárny: -veterinární potřeby, prostředky, pomůcky -odběrové zkumavky -odběrové tampóny -sterilní nádobky -jednorázové plastové pomůcky -mikroskopická skla -rukavice.

Profesionální gastronomická zařízení.

Oficiální zastoupení firmy JABLOTRON. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, servis, montáž: -elektronické zabezpečovací signalizace - alarmů EZS pro objekty (drátové, bezdrátové i kombinované systémy); -elektronické i mechanické zabezpečovací systémy pro automobily (včetně centrálního zámykání, dálkového ovládání ...

Prodej a servis dieselových motorů DEUTZ. Záruční a pozáruční servis, opravy a generální opravy. Dodávky originálních náhradních dílů..

Výroba, instalace, prodej, oprava, servis: -vzduchotechnické a klimatizační zařízení -vzduchotechnika -klimatizace -klimatizační technika.

Prodej: -nové i použité kovoobráběcích a tvářecích strojů.

Import, výhradní zastoupení a distribuce, obchod, prodej, servis: - profesionální technika pro údržbu veřejné zeleně, parků, sportovišť a golfových hřišt (TORO, Gianni Ferrari, TRILO) - zametací stroj Green Machines - traktory TYM - kompaktní elektrická užitková vozidla Goupil - štěpkovače Negri - stroje SMG na údržbu umělých povrchů - ...

Výroba, zpracování, prodej: -potravinářské a zemědělské výrobky všeho druhu. Nákup, prodej strojnětechnologických zařízení. Montáž, oprava, údržba: -elektrická zařízení.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2000 a ISO 13485:2003 pro zdravotnické potřeby. Vývoj, výroba, prodej: -mikrobiologická diagnostika -humánní a veterinární diagnostika -bakteriologická diagnostika -soupravy pro diagnostiku infekčních onemocnění -humánní imunodiagnostické soupravy -imunodiagnostické soupravy pro ...

Výroba vybavení pro nemocnice a laboratoře. Prodej stavebního řeziva, palubek, překližek.

Zástupce firmy GEA WestfaliaSurge GmbH v oblasti technologií dojení a chlazení mléka. Projekce, dodávky, montáž, servis technologií. Novostavby stájí. Prodej: - kompletní sortiment výrobků zn. MIELE - domácí spotřebiče, bílá technika, profi přístroje.

Zakládání a údržba zeleně. Zahrady poradenství a konzultace, návrhy, projekty, realizace a údržby zahrad, zakládání a údržba trávníků, zavlažovací systémy. Údržba zeleně.