Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, oprava, servis: -úklidová čistící technika NILFISK -klimatizační technika BÖSCH -veškeré systémy pro suché, vlhké a mokré čištění -ekologické chemické čisticí prostředky. Čištění, úklid hal.

Prodej, e-shop: -laboratorní potřeby a zařízení -nábytek pro školy -školní pomůcky -učebny na klíč. -prodej židlí, židle, křesel, křesla, konferenční, přísedící.

Distributor bankovní techniky: -LAUREL, počítačky bankovek, mincí -příruční pokladny a přihrádky INKIESS -potrubní pošta WALTHER -sortiment zařízení pro komplexní zpracování peněz.

Vykupujeme použitou manipulační techniku. Vykupujeme použité stavební stroje a manipulátory značek : CASE, JCB, CAT, MANITOU, MERLO. Prodáváme pracovní plošiny ( použité i nové ).

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexní služby na trhu informačních a komunikačních technologií: -poradenství, realizace, servis projektu -bezpečnostní a komunikační technologie -telekomunikační systémy -sítě a řešení v oblasti IT. Další služby: -řízení projektů -systémová integrace -VEGA EXPORT ...

Služby: -svářečská škola -soudně znalecké posudky v oboru rozvody plastů -technická pomoc.

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska z produkce firem ZKL, ZVL, SKF, Timken, INA, Torrington -hřídelová těsnění (gufera) z produkce firem Dichtomatik -těsnicí elementy (O kroužky, manžety, stěrací kroužky, aj.) z produkce Dichtomatik -klínové a ploché ozubené řemeny Goodyear, Optibelt -zajišťovací hřídelové kroužky (seger ...

Provádění bytových a průmyslových elektroinstalačních prací, montáže zabezpečovacích systémů, hromosvodů a domácích telefonů.

Zpracování dokumentace E.I.A. a posudků vlivů na životní prostředí. Projekce - stavby pro nakládání s odpady skládky, rekultivace projekce a návrhy. Kompostování odpadů. Návrhy - způsob zneškodňování odpadů. Prodej - třídiče a drtiče pro recyklaci stavební suti, výrobky pro kompostování, svoz odpadů. Prodej - výrobky pro štěpkování ...

Servis, oprava: -medicinální technika, lékařské přístroje a nástroje, zdravotnické potřeby. Obchodní činnost. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Servis nákladních vozidel, přívěsů, návěsů, nástaveb, zemních strojů. Tuzemské i zahraniční značky.

Mycí technologie. Mycí systémy ISTOBAL -mycí linky (myčky automobilů) -portálové mycí linky -mycí tunely -mycí linky pro nákladní vozidla -mycí linky pro autobusy -tlaková mycí centra -mycí boxy (zastřešení) -vysavače (vysávače) -platební terminály. Záruční i pozáruční servis.

Člen skupiny Omya. Dodavatel surovin pro zpracovatele plastů a elastomerů v oblasti střední a východní Evropy. -plastové a chemické suroviny -termoplastické elastoměry -stroje pro zpracování plastů.

Služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany, školení pracovníků a tvorby dokumentace BOZ a PO. Revize hasících přístrojů a hydrantů.

Měřící a informační technologie pro energetiku. Výzkum, vývoj, prodej, montáž, oprava, servis: -systémy synchronního měření WAM, WAMS -zařízení pro průmyslovou komunikaci mezi objekty v energetice -měření a automatizace, ASŘTP -monitorování vozidel pomocí GPS -vývoj a aplikace programového vybavení, SW pro průmyslové aplikace -vývoj ...

Prodej měřící a regulační techniky.

Prodej, montáž, servis-vodoměry, plynoměry, manometry, filtry a další.

Distribuce a vývoj čtecích zařízení k docházkovým a přístupovým systémům.

Dovoz, distribuce, prodej: -pásové a kotoučové pily -na kov zn. BIANCO/BTM -kotoučové pily zn. CTS-CONNI -vertikální pily na kov OPUS -pilovrtací centra: střihací, vrtací a děrovací stroje FICEP -ohýbačky trubek TAURING -pily na hliník MECAL.

Výhradní dovozce do České republiky. BOBCAT: - smykem řízené nakladače - bagry - teleskopické manipulátory - vibrační a hutnící technika - pěchy - desky - příslušenství a náhradních díly. AMMANN - RAMMAX: - hutnící technika HYUNDAI: - stavební stroje. Prodej, záruční a pozáruční servis strojů a příslušenství: - ...

Prodej, servis, opravy: -registrační pokladny -pokladní systémy INKA -pokladní systémy na zakázku -mobilní terminál pro obsluhu -ODERMAN -elektronická pokladna -obchodní pokladny -restaurační pokladny -kuchyňská tiskárna. Poradenství. Programové vybavení. Spotřební materiál.

Vodoinstalatérství, topenářství, solární panely, rozvody vody, čištění odpadů.