Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Dodávky a montáže automatických závlahových systémů včetně realizace zahrad.

Pilotem na zkoušku, vyhlídkové lety. Akce pro firmy. Lety letadly a vrtulníky pro celé ČR.

Kanceláře společnosti, zásobování: Zemědělská technika. Prodej, oprava, servis i pozáruční: provoz Střítež, Frýdek - Místek -traktory ZETOR -traktory, sklízecí mlátičky Case IH -závěsné stroje Kverneland, Vicon, Rau, Accord, Underhuag, Taarup -náhradní díly: -přívěsy, fekální vozy, rozmetadla, kultivátory, ...

Kartotéka platidel. Odborné kurzy. Verifikační technika.

Závodní simulátor, letecký simulátor, pronájem.

Projektová dokumentace, dodávka, realizace, údržba, záruční a pozáruční servis zařízení protipožární ochrany.

Dodáváme použité potravinářské výrobní zařízení. Stroje (nerezové výměníky, odstředivky aj.) Nerezové nádrže (nerezové úchovné a zrací tanky, zákysníky aj.)

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008. Analýzy, studie, projekty, engineering, opravy, rekonstrukce, modernizace, servis energetická zařízení: -odlučovací zařízení včetně řídicích systémů, filtry (tkaninové, elektrostatické) -zařízení kontinuálního emisního monitoringu -opravy a revize transformátorů, ...

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Fotovoltaika. Vytápění. Klimatizace. Rekuperace.

Pobočka: Frýdek-Místek, 738 01 Sedliště 463 tel.: 558638901, 558622767 fax: 558638901 fm@fmt-group.com Pobočky na Slovensku, SR: -Komenského 24, 934 01 Levice tel.: 00421366304391, 00421366304392 fax: 00421366304390 e-mail info@fmt-group.com -Palárikova 1791, 022 01 Čadca tel., fax: 00421414331254 e-mail ...

Zahraniční zastoupení. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -manipulační, zdvihací technika -zemní stroje KOMATSU-HANOMAG -hydraulická kladiva FURUKAWA -hydraulické ruky PALFINGER, EPSILON -recyklace stavební suti FINLEY, BROWN-LINNOX -nosiče kontejnerů PALIFT.

Zastoupení (dovoz, import) společnosti MIELE pro ČR. Firma Miele je německý výrobce vyrábějící vysoce kvalitní elektrické přístroje pro domácnost a přístroje pro profesionální využití. Prodej, servis, poradenství. Přístroje pro domácnost: -pračky, sušičky, mandly, vysavače -myčky nádobí -sporáky a pečicí trouby, odsávače par -parní ...

Prodej profesionálních a hobby coptér pro kinematografické a průmyslové využití. Spolehlivé coptéry, poradenství a řešení v oblasti leteckých záběrů.

Zabýváme se měřením a regulací, automatizací a řízením technologických procesů v různých odvětvích průmyslu. Realizace: -čistírny odpadních vod komunálních -čistírny odpadních vod průmyslových -úpravny vod -čerpací stanice odpadních vod -vodní hospodářství pro průmysl -vodojemy, tlakové stanice pitné vody -dispečerská pracoviště.

Výroba, prodej: - detektory i příslušenství pro elektronové mikroskopy.

Prodej, poradenství: - obráběcí nástroje zn. ISCAR, s vyměnitelnými břitovými destičkami pro třískové obrábění (soustružení i frézování) a dělení nejrůznějších materiálů.

Telekomunikační technika Zabezpečovací technika Novinky v technice Satelity & Televize GSM zařízení Baterie a akumulátory Kamerové systémy Digitální audio video.

Bazar - kávovary - výdejníky vody - nápojové automaty Velkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Velkoobchod - káva MÄDER Prodej - kávovary - nápojové automaty - výdejníky vodyservis - kávovary Velkoobchod - porcelánový servis na kávu Prodej - úpravny vody a filtry Montáž - úpravny vody a ...

Prodej a servis (oprava): -šicí stroje všech značek -pletací stroje MODA, SIMAC a DOPLETA -prodej šicích strojů a overclocků BROTHER, JANOME, ZETINA a TOYOTA -záruční i pozáruční servis -prodej náhradních dílu a příslušenství.

Dodavatel in-vitro diagnostiky a laboratorních přístrojů.

Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.