Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej: - lisy, čerpadla, kvasinky a potřeby pro pěstitelské pálení - nabídka enzymů, živných solí, kvasných zátek, odpěňovačů, ručního refraktometru IMF pro měření cukernatosti - poradenství.

Vývoj nové technologie na údržbu asfaltových vozovek. Výroba: - stroj SILKOT, jsme výhradním prodejcem tohoto unikátního stroje pro celý svět - nahřívací čelo IC-30 pro opravu asfaltových vozovek a chodníků infratechnologií, slouží k opravě asfaltových vozovek či chodníků.

Poskytování software Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení. Obchodní živnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Dodavatel spotřebních materiálů pro elektrotechnický průmysl. Zaměstnáváme více jak 50% pracovníků se zdravotním tělesným postižením (ZTP).

VÍCE VOLNOSTI S RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM Obchod, velkoobchod, prodej, montáž, oprava, servis, poradenství. Rádiová, bezdrátová, dálková ovládání HBC-radiomatic dceřiná společnost, výhradní zastoupení (řízení) strojů pro: -průmyslové, stavební jeřáby -hydraulické nástavby - ramena, zdvihadla -lokomotivy, posunovadla -čerpadla betonových směsí ...

Prodej - nabíjecí technika autobaterie - svařovací technika.

Poradenství - bezpečnost práce, poradenství, požární ochrana, poradenství, ekologická činnost.

Prodej - gastronomické vybavení naklepávače, nářezové stroje, konvektomaty.

Bezpečnost práce Požární ochrana.

Výroba, prodej, bary: - bubble tea - základem je kvalitní černý nebo zelený čaj, dále se do čaje dodávají dle typu nápoje a chutě voda, příchutě, sirupy, hnědý cukr, fruktosa, ovocná složka, mléko. Na závěr přidáváte do nápoje tapiokové perly, ovocné perly nebo želé různých příchutí, které zvýrazňují chuť a dělají nápoj jedinečný a velmi ...

Výroba - řezné nástroje Modernizace - obráběcí stroje Výroba - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže -nástrojařské práce Konstrukce - tvářecí stroje - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže - řezné nástroje Výroba - tvářecí stroje Výroba vstřikováním - díly tváření Konstrukce a výroba - měřidla.

Výkup, repase, dodávky, prodej, s ervis: -veškeré starší a repasované stroje a zařízení pro polygrafii. Tiskařské archové stroje ADAST, POLLY, HEIDELBERG, ROLAND PLANETA Stroje: -rotační, flexotiskové, příklopové, knihtiskové -řezačky papíru, kopírovací rámy -vyvolávací automaty, lepičky knižních vazeb -rylovací a perforovací ...

Dodávka, modernizace, rekonstrukce a servis- výtahy.

Poskytování služeb v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Výroba: - dávkové horizontální pece pro polovodičový a fotovoltaický průmysl.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žaluzie. Údržba a správa - nemovitosti. Nákup, prodej - úklidová chemie a technika. Úklidové práce.

Dodávká, montáž, záruční, pozáruční servis včetně návazných profesí: -vzduchotechnika pro nejrůznější objekty: - administrativní a provozní budovy - podniky - nemocnice - školy a školní jídelny - letiště - prodejny potravin - bytové jednotky.

Dovoz, prodej: - speciální stavební stroje a zařízení pro stavby tunelů. Sanace železobetonových konstrukcí vysokotlakým vodním paprskem včetně revizí i generálních oprav.

Prodej a servis - měřící technika - výpočetní technika Servis - výpočetní technika.