Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Velkoobchod, distribuce, prodej: -sanitární vybavení pro sociální zařízení restaurací, hotelů, kanceláří, sportovních objektů, škol, administrativních a obchodních center, autosalonů apod. Dodávka: -široký sortiment spotřebního materiálu: -provozní náplně do dávkovačů: -tekutá mýdla, toaletní papíry všech ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis, (opravy) lékařských (zdravotnických) přístrojů: -zdravotnické (zdravotní) přístroje -EKG (elektrokardiograf), kardiologie, (kardio), chirurgie, -ORL, EEG, -elektroléčba, fyzikální terapie, rehabilitace (RHB), -lasery -sterilizátory, autoklávy, starclav, -stomatologie, zubní souprava, ...

Dodávka, montáže, opravy, revize a zkoušky: - zdvihací zařízení: - hydraulické výtahy - trakční výtahy na míru.

Prodej, servis: - profesionální mycí stroje Winterhalter pro hotely, restaurace, bary....

Fotolaboratoř. Zpracování, vyvolávání: - barevné a černobílé fotografie pro amatéry i profesionály.

Dodávka, montáže, opravy, servis, modernizace, rekonstrukce: - výtahy, eskalátory, dopravníky.

Protihlukové úpravy. Služby: - měření hluku, analýza výše hluku - predikce hluku a vibrace. Patří k firmě Ing. Vrána - měření, s.r.o. IČO: 46966625.

Služby: - poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví, energetiky a plynárenství - testování, měření, analýzy, kontrol strojních zařízení - revize tlakových a plynových zařízení.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Prodej - paletizační vozíky. Servis - paletizační vozíky.

Servis, dodávky a instalace: -telekomunikační zařízení -výpočetní, zabezpečovací a monitorovací technika -bezpečnostní, informační a komunikační technologie -domácí telefony -přístupové systémy -pobočkové ústředny.

Držitel certifikátu ISO 9001:2000, ISO 14001:1996. Energetika, elektroenergetika, elektrizační soustava, teplárenství, průmysl: -výroba, doprava, akumulace, spolehlivost, racionaliazce užití a kvalita dodávek elektrické energie a tepla -vědecký výzkum, poradenství, -analýzy, projekce, dodávka na klíč, diagnostika, monitoring, ...

Vogelsang CZ s.r.o. - dceřinná společnost Hugo Vogelsang Maschinenbau GmbH Vývoj a výroba: - výkonné stroje a zařízení pro průmysl, zemědělství a potřeby obcí.

Služby: - poradenské, poradenství v oblasti energetiky, filtračních zařízení a úspory pohonných hmot (úspora paliva).

Výroba: - kartonážní sondy a geofyzikální přístroje.

Prodej - snímače k měření úrovně hladiny a průtoku.

Inženýrská, konzultační a obchodní firma. Dodávka: - speciální zařízení a procesní technologie včetně služeb zahrnující instalaci a technickou pomoc při zprovoznění vybraných zařízení v rafinérském, petrochemickém, chemickém, plynárenském, energetickém, potravinářském, farmaceutickém, environmentálním průmyslu.

Realizace, komplexní péče: -veřejná zeleň -firemní zeleň -soukrová zeleň. Další služby: -projekce (zprostředkovaně) -vazba a aranžování květin -celoroční úklid chodníků a komunikací.

Prodej - náhradní díly pro nákladní automobily, náhradní díly pro traktory.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Prodej - průmyslová elektronika na bázi mikroprocesorů včetně analogových obvodů. Elektronika indukčního průtokoměru, kalorimetry, hladinometry. Vývoj - průmyslová elektronika na bázi mikroprocesorů včetně analogových obvodů. Elektronika indukčního průtokoměru, kalorimetry, hladinometry.