Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Měření a posuzování - expozice osob elektromagnetickým polem a neionizujícím zářením.

Prodej, oprava, servis, dodávka na klíč: -dentální zubní soupravy -kompletní vybavení pro: -stomatologické ordinace -zubní laboratoře -ordinace praktických i odborných lékařů.

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Specializovaný distributor pro biomedicínu: - laboratorní přístroje a vybavení - molekulární biologie - chirurgie - operační a laboratorní komplement....

Realizace - adsorční a kondezační odvlhčovač vzduchu.

Distribuce - káva, prodej - cukr - smetana - biskvit - čokoláda - mandle v čokoládě Prodej - kávovary pákové, automaty, mlýnky a překapávače - ke kávovarům změkčovače, počítadla vydaných káv, příslušenství, čištění a údržba Výroba - káva.

Oblast strojírenství. Projekce, konstrukce, poradenství, výroba, dodávka, obchod, prodej, montáž, školení obsluh a servis i pozáruční: -průmyslové hydraulické komponenty a systémy: -čerpadla, hydromotory, hydraulické válce, ventily, rozvaděče, filtrační technika, příslušenství, diagnostické přístroje, zařízení na ošetření hydraulických olejů, ...

Prodej, oprava, servis MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí -sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály, svářečky -bazény a plachty, hračky, kola Medison -zahradní nábytek.

Prodej, servis: - náhradní díly na stroje pro zimní a letní údržbu silnic a komunální sféru. Autorizovaný prodejce firem zastřešených pod značkou Kobit-Holding.

Viessmann zákaznické centrum Prodej, dodávka, montáž servis, revize: -plynové kotle -plynové kondenzační kotle -olejové kotle -kogenerační jednotky -kotle na pevné palivo -ohřívače vody -fotovoltaické systémy -sluneční kolektory, solární systémy -tepelná čerpadla -zásobníkové ohřívače vody 80 až 1000 litrů -větrací systémy pro obytné ...

Komplexní řešení pro řízení technologických procesů. Vývoj a výroba elektronických zařízení na klíč. Návrh, výroba - řízení stroje včetně rozvaděčů.

Výzkum, vývoj, výroba, distribuce: - valivá ložiska - speciální ložiska a komponenty pro železniční a automobilový průmysl.

Prodej, montáž, poradenství, oprava, servis: -zdravotnická technika.

Návrh, dodávka a montáž, servis klimatizace a klimatizační zařízení pro: -kanceláře -výrobní objekty -rodinné domy -byty. Zastoupení značek: -Mitsubishi Electric -Sinclair -Fujitsu -Daikin -LG -Toshiba.

Reklamní služby v zahraničí Podpora obchodu a exportu Dodávka - odjehlovací stroje - magnetické upínací desky - honovací stroje - lešticí stroje - stroje na odstraňování otřepů Tvorba - www stránky.

Výroba, prodej. Potrubí pro vzduchotechniku: -čtyřhranné potrubí -kruhové potrubí -základní prvky, tvarovky -tlumiče hluku (kulisové) -pružné spojení -ohebné hadice -talířové ventily -regulační klapky -montážní a spojovací materiál. Rozvody vzduchu pro větrání, klimatizaci, teplovzdušné vytápění, odsávaní. Měření a ...

Prodej: - dodávky speciálního vyprošťovacího vybavení pro použití na letištích - speciální přistávací plochy pro vrtulníky (Heliporty a Helipady). - kvalitní tahače pro bezpečný pohyb letadel a vrtulníků po letišti - kompletní sady doplňkového vybavení pro vrtulníky – zvedací navijáky, bezpečnostní pásy, háky, lana, podvěsné plošiny, ...

Servis - trezory Výroba - trezorové klíče - klíčenouzové otevírání.

Vývoj, výroba, servis systémů pro upevnění přepravovaného zboží: -páskovací stroje, automatické páskovací stroje a zařízení -ovíječe palet, stretch fólie, ruční stretch folie, prestretch folie -patentovaný systém vzduchových polštářů Airpad -výplně kartonů a krabic -vázací pásky STARstrap, PET, PP -ocelové pásky -ochranné rohy, ...