Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Vývoj, výroba, prodej, oprava, kalibrace a servis: -průtokoměry výrobců EXPONENT, BADGER METER a KOVOPODNIK -indukční průtokoměry (DN 6-1400...) i s bateriovým napájením -průtokoměr hmotnostní, ultrazvukový (i přenosný), s oválnými koly, turbínový, s proměnlivým průřezem (plováčkový), rozdílový -měření průtoku v nezaplavených potrubích ...

Velkoobchod, maloobchod, oční optika: - dovážené obruby a sluneční brýle světoznámých návrhářů a značek - výběr z 2000 nových modelů - optika 5 x v Brně

Autorizovaná zkušebna hluku a vibrací Měření, analýza a snižování hluku, vypracování hlukových studií pro potřeby stavebních řízení a o měření vibrací. Kancelář: Vysoké učení technické Brno Kraví hora objekt 19 602 00 Brno

Prodej: - tiskařský materiál - ražební fólie - laminovací fólie - potřeby pro tiskaře.

Doprava - autobusová mezinárodní a vnitrostátní - autobusy KAROSA, MERCEDES - nákladní mezinárodní a vnitrostátní do 24t - vozy MAN, DAF, SCANIA V létě sečení travních porostů podél silnic - v zimě odstraňování sněhu z pozemních komunukací (pomocí radliček).

Dodávka, prodej, servis: - měřící technika měřící karty, USB měřící systémy, LAN - měřící systémy, vážící komponenty, silovače zrychlení, silovače skonu, zesilovače - počítačová technika.

Dodávka: - stroje a zařízení pro polygrafii - spotřební materiál pro polygrafický průmysl.

Firma MESING je držitelem certifikátu jakosti 9001:2001. Vývoj, výroba, poradenství, prodej, oprava, servis, renovace, modernizace, export (vývoz) délkové měřící a automatizační techniky: -délková měřidla na zakázku -kalibrační měřidlo -automatické linky -měřící přístroje pro strojírenství -měřící stanice pro kontrolu a řízení výroby s ...

Projekce- požární ochrana. Inženýrská činnost Architektonická činnost Projektová kancelář.

Dodávka - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - klimatizační jednotky.

Výroba, dodávka: - kvalitní skleněné mikromanipulační nástroje pro mikro- manipulační techniky in vitro oplození jako je ICSI - intracytoplazmatická spermiová injekce, asistovaný hatching, biopsie a denuding.

Distribuce: - pomocné materiály v oblasti kartonáže a výroby výsekových nástrojů - kanálky, podlepovací pásky, jehličkové znaky.

Frézování pařezů. Zemní práce. Zahradnické práce. Likvidace porostů. Lesnické práce.

Dodávka - registrační pokladny - obchodní, restaurační a jejich přípojná zařízení Dodávka - digitální váhy.

Prodej: - vázací prostředky Revize, opravy, technický dozor: - zdvihací zařízení. Školení: - jeřábníky - vazače břemen - obsluhovatelé pracovní plošiny.

Výroba - elektronické systémy pro měření i regulaci

Opravy - automobilové chladiče všech typů a velikostí Opravy - strojní chladiče všech typů a velikostí Svařování hliníku a jeho slitin metodou TIG a MIG, nerez ocelí i ocelí běžných jakostí metodou TIG, MIG a MAG, litiny metodou TIG a MMA, mědi - navařování lisovacích nástrojů, otěruvzdorných vrstev, střižných a pinčovacích hran - pájení ...

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce: - školení BOZP, koordinátor BOZP na stavbách. Kontroly nemocných. Komplexní služby v oblasti požární ochrany. Školení PO. Zavedení systému jakosti ISO 9001, 14001.

Distribuce, poradenství, servis: - dentální přístroje pro laboratoře a ordinace.

Servis - autobusy Servis - osobní automobily Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozidla s kapacitou 8 - 49 míst.

Poradenství v ekologii Měření a výpočty - osvětlení - zastínění - hlučnost.