Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, servis, opravy, pronájem, leasing: - manipulační technika - vysokozdvižné hydraulické vozíky BALKANCAR, HYSTER, BT, YALE, DESTA, JUNGHEINRICH, LINDE, CLARK: - elektrické - dieselové - plyn LPG - paletizační technika KOVO CHEB, STS* CONNLEAS, BELET: - ruční paletové vozíky aj.

Společnost je certifikována ISO 9001:2001 a 14001:2005. Výhradní zastoupení firem BRUKER (dříve RÖNTEC ) pro ČR a SR. Vývoj, výroba, prodej, služby: -vědecké přístroje a laboratorní zařízení HI TECH -rastrovací elektronové mikroskopy, moduly a příslušenství -sondová mikroskopie (REM, STM) -autoemisní mikroskopy s Schottkyho katodou ...

Výrobní závod, výroba rastrovací skenovací elektronový mikroskop.

Výroba - potravinářská technika linky a stroje na těstoviny, sušárny potravin.

Servis - nákladní vozy, prodej náhradní díly a potřeby pro traktory.

Prodej - digitální měřící technika - výpočetní technika Správa - počítačové sítě.

Výtahy: - dodávka, montáž, rekonstrukce, opravy, revize, servis, modernizace.

Hlavní obory činnosti: -vývoj a výroba průmyslové pece -vývoj a výroba plynové hořáky -revize a poradenství v oblasti plynová zařízení -projekční a inženýrská činnost včetně autorského dozoru v oblastech odplynění skládek, čistíren odpadních vod a využití bioplynu ekologií spalování plynných paliv v ...

Prodejci v regionech: -Severní Čechy Ing.Vladimír Škorpil tel.602412159 -Jižní Čechy Ing.Tomáš Lukeš tel.602426651 -Severní Morava Radek Surma tel.724745562 -Střední Morava Jiří Surma tel.602550041 -Jižní Morava David Štarmann tel.724008655 -Slovenská republika Pavol Byrtus tel.00421903796735 ...

Prodej- kamna, nábytek. Eshop-nářadí a nástroje, chovatelské potřeby, hračky, brusivo, nábytek, kamna, popelnice, zahradnická technika Prodej- popelnice, půjčovna- nářadí a nástroje, stavební práce, prodej brusivo. Prodej a servis-nářadí a nástroje, hračky, zahradnická technika.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Dodávka - stroje a zařízení pro tepelné zpracování potravin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: laboratorní chemikálie: -anorganické sloučeniny -kovové i nekovové prvky -organická rozpouštědla -kyseliny a hydroxidy laboratorní plast a guma: -pomůcky z plastu (baňky, kádinky, lahve, nálevky, střičky, válce) -pomůcky z teflonu (kádinky, magnetická míchadla) -výrobky z gumy ...

Projekce a realizace zahrad: - sadové úpravy - údržba trávníků - zakládání a údržba zeleně. Dodávka: - zavlažovací systémy.

Autorizované měření emisí. Analýza spalin. Měření: - fyzikální a chemické hodnoty - termokamerou - termografické.

Trhací práce Prodej - čerpadla - vodárny Studny - hloubění - čištění.

Elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody Měření a regulace - průmylsová automatizace zpracování SW.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis- gastronomická zařízení Vodoinstalační práce.

Služby: -servis a prodej hydraulických zařízení -kompaktní hydraulika -filtrace olejů.

Prodej, instalace a servis po celé ČR: - úpravny, úpravna, úprava vody do domů, bytů a firem - změkčovače vody EcoWater Systems - tabletová, regenerační sůl - filtry - tvrdá voda změkčení (změkčování) - odstranění vodního kamene.