Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Nákup, prodej, bazar: Použité obráběcí a tvářecí stroje: -bruska (bruska) -hrotová, na nože, na díry, na nástroje, na plocho, na ozubení, na pilové kotouče, vodorovná rovinná, svislá rovinná -frézka (frézky) -nástrojářská, stolová, horizontální, odvalovací na ozubení, na ozubení, univerzální, vertikální, ...

Kompletní dodávka, zajištění projekce, výroby, montáž servis, opravy, rekonstrukce, revize, poradenská činnost: -zdvihací zařízení -jeřáby: -mostové, sloupové, portálové -jeřábové dráhy: -železné a betonové (možnost pružného uložení kolejnic) -podvěsné drážky s kladkostrojem -revizní obslužné plošiny ...

Zabezpečení: -zabezpečovací systémy -protipožární technika -kamerové systémy -monitoring inteligentních budov -bezpečnostní a provozní audit -identifikace předmětů -vyhledání ukradených předmětů -integrace těchto výše uvedených systémů na konzole -EZS -CCTV -dohledové systémy -dohledový software. Pobočka: -Praha ...

Komplexní servis pro stavební podnikatele. Montáž, oprava, servis: -volba vhodného typu zdvihacích zařízení v návaznosti na stavební konstrukci objektu -pronájem stavebních jeřábů a výtahů (jeřáby-výtahy) -zajištění dodávky zdvihacích prostředků na stavbu -montáž zdvihacího prostředku a jeho uvedení do provozu -provedení revizní zprávy ...

Výhradní zastoupení značky Mio, Blaupunkt, NAVIGON, HP. Distribuce, prodej: -IT technologie -navigační zařízení (navigace) GPS -digitální fotorámečky HP -digitální fotoaparáty HP.

Připojení na pulty centrální ochrany. Návrhy, montáže, revize, servis: - elektronická zabezpečovací zařízení - kamerové sledovací a záznamové systémy - přístupové systémy, kontroly vstupu - elektronická požární signalizace - garážová vrata - brány - parkovací automaty.

Montáž, opravy a revize: - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - systémy kontroly přístupu - elektronické protipožární systémy.

Prodej, servis, výstavba na klíč: - chladírny - mrazírny. Montáž, servis: - klimatizace.

Bazar: - použité stavební a zemědělské stroje. Prodej: - stavební stroje HITACHI, TEREX, CASE (včetně servisu) - náhradní díly - zemědělská technika DEUTZ-FAHR, JCB.

Soudní znalec. Sanace. Geologie. Měření radonu. Vrtné práce.

Služby: - údržba, správa a provoz komerčních nemovitostí. Revize: - plynová zařízení, kotle. Dodávka, montáž, servis: - chladicí zařízení - klimatizace - vzduchotechnická zařízení.

Půjčovna obytných vozů – obytkybrno.cz: - užijte si svou dovolenou, prázdniny, víkend, důchod podle svého a půjčte si od nás obytný automobil Rimor Europeo 87p plus, který je luxusně vybaven pro Vaše pohodlí, bezstarostnou jízdu i spánek.

Služby: - rizikové kácení stromů - kompletní úklidové práce - komunální - kompletní zahradnické práce - zdravotní a redukční řezy stromů - vazby korun stromů.

Firma LEWA Pumpen, spol. s r.o.: -dodavatel čerpadel, kompresorů a ventilátorů pro průmyslové použití včetně náhradních dílů. Výrobky: -Burton Corblin: -membránové a pístové bezmazné kompresory -Fristam: -čerpadla s rotujícími písty, odstředivá čerpadla, homogenizační čerpadla -HMD: -odstředivá čerpadla s magnetickou ...

ABB* s.r.o., organizační jednotka ELSYNN s.r.o. je certifikována dle ISO* 9001. Projekty, výroba rozvaděčů NN** pro hlavní a distribuční rozvod do 1000 V a 5000 A/250 kA: -s výsuvnými bloky typu MNS* 3.0 -s pevnými bloky MNS SPRINT -s pevnou montáží přístrojů RAPID -pro kompenzaci účiníku -řídící skříně -kondenzátory pro ...

Prodej - měřící a regulační technika a přístroje - regulační ventily.

Servis - autoklimatizace - mrazící boxy - chladící zařízení - průmyslové chladící jednotky - klimatizace. Autodiagnostika: - opravy a doplnění kapalin.

Poradenství - ionizující zařízení Měření radonu - radioaktivity.

Montáž, servis: - veškerá vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnika.

Návrhy, dodávka, montáž - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla Projekce - rodinné domy na klíč Výstavba - rodinné domy na klíč Dodávka, montáž - klimatizace SINDAIR, DAIKIN.

Výroba - stroje a zařízení pro vápenky a cementárny

Autodoprava: - kontejnery na sutě 3 - 12 m3 Demoliční práce Zemní práce. Výkopové práce Recyklace Pronájem strojů. Recyklační středisko Tovární 1, Brno Chrlice. provozní doba: 6.30 - 16.30 tel. 737207302

Výroba - VIBRODIAG přenosný analyzátor vibrací.

Kalibrace přístrojů a zařízení: -zkušební lisy -kyvadlová kladiva -průtahoměry.

Dodávka - vzduchotechnika - vzduchotechnická zařízení