Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Elektronické zabezpečovací zařízenídodávka a montáž - přístupové a docházkové systémy - inteligentní elektroinstalace EGO - N Montáž - požární signalizace - satelity Osvětlení pódia. Servis- satelity Elektromontáže -rodinné domy -nebytové průmyslové objekty Ozvučování - kulturní akce Montáž - elektrické podlahové ...

Návrh, realizace, spolupráce s architektem, prodej, servis: -sudová a lahvová vína oblast Jižní Morava -dovozová vína Maďarsko, Slovensko, Rakousko i z celého světa -výroba mobilních stáčecích zařízení -výroba a montáž stacionárních stáčecích zařízení -dodávka vína do vinoték a obchodů.

Údržba, servis i generální opravy kávovarů, kávovary. Instalace Kompletní seřízení, včetně kávomlýnku.

Dodávka - keramické nádoby a květináče Dodávka - zahradní nábytek Sečení trávy - průklesty - prořezávky včetně kácení Dodávka - čerpadla a filtrace pro zahradní jezírka Dodávka - automatické závlahy.

Opravy - elektrické kladkostroje BALKANCARvýroba a montáž - drážky pro kladkostroje s pojezdem - vozíky shrnovačky elektrických kladkostrojů Soustružení - frézování Zámečnické práce

Služby: - základní letecký výcvik vč. vrtulníků - pronájem malých vrtulových letadel, cargo letů, reklamních letů apod. - zajištění exkluzivních business letů, které uspokojí tu nejnáročnější klientelu. Tyto činnosti provádíme jak na svých letadlech, tak ve spolupráci se svými partnery. Poskytování služeb v oblasti nákupu nebo prodeje ...

Dceřiná společnost Gardner Denver, Inc. Dodávka a servis: -centrální vakuové a kompresorové stanice -vývěvy plunžrové, rotační, pístové, membránové a zubové -dmychadla s bočním kanálem a dtto, co mají vývěvy -kompresory pístové a rotační -dávkovací čerpadla. Poradenství: -vakuová a tlaková technologie. Další výrazy: -pumpy ...

Dodávka - obráběcí stroje - frézky - karusely - vyvrtávačky

Bazar - sportovní lodě Výroba- sportovní lodě a jejich součásti

Prodej, oprava, servis: - pletací stroje na výrobu ponožek - speciální okrouhlé pletací stroje od výroby tkaniček po specializované stroje na oplétání gumových hadic nebo balících sítí.

Projekce: - elektrické pohony pro průmyslovou automatizaci.

Prodej, výhradní distributor firmy AMADA. Opravy, servis, repase: -ohraňovací lisy, řezání lasery (pro dělení materiálu) -tvářecí stroje -tabulové nůžky na plech -vysekávací stroje -nástroje -děrování -pásové a kotoučové pily -tváření plechů -pilové pásy -opracování profilů a trubek.

Měření průtoků. Vývoj, výroba: - přístroje pro měření tlaku (pro vyvažování otopných systémů) - systémy pro sběr dat z energetiky (vytápění). Návrh a vývoj: - software pro měření tlaku a sběr dat. Servis vyráběných přístrojů.

Prodej, oprava, servis, kalibrace: -středoušní implantáty a ventilační trubičky KURZ -audiometrické přístroje -infuzní pumpy a dávkovače -stomatologické soupravy -digitální tonometry. Poradenství v oblastech: -audiologie -audiometrie -tiché komory -školení a kurzy audiometrických sester.

Stomatologie. Prodej, vybavení a servis zubních ordinací, stomatologických center a laboratoří. Výhradní zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje -RTG přístroje -ordinační nábytek -laboratorní nábytek -dentální nástroje -dentální implantáty. Autorizovaný zástupce pro: -zubní soupravy -přístroje a nástroje ...

Nabídka služeb: -profesionálně vedená agenda, dokumentace, prověrky, revize: -bezpečnost práce -požární ochrana -hasící přístroje, hydranty -školení řidičů -tiskařské práce -tlakové nádoby -elektroinstalace, elektrické spotřebiče -plynová instalace, plynové spotřebiče -kotelny, kotle.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - baterie do fotoaparátů, videokamer, mobilních telefonů, do notebooků.

Technická kontrolní činnost ve stavebnictví Dodávka, servis - laboratorní vybavení Pořádá - školení - kurzy - školení v oblasti ISO systémů.

Prodej, servis - registrační pokladny - snímače čárkového kódu - příslušenství - obchodní váhy. E-shop - registrační pokladny - snímače čárkového kódu - příslušenství - pokladní software - obchodní váhy.

Prodej, e-shop, eshop: -hasící přístroje.

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Člen české asociace úklidu a čištění. Kompletní úklidové práce: -budovy, haly, kanceláře -pravidelné i jednorázové úklidy. Služby: -strojové mytí hal velkokapacitními stroji -úklid po stavebních pracích -ošetření a údržba podlahové krytiny -čištění eskalátorů -výškové mytí oken a pláště budov -extrakční čištění koberců a ...

Vývojové a projekční středisko v oblasti letadel. Výroba: - prototypy v leteckém průmyslu.

Projekt, dodávka, montáž: -měřící a regulační technika -servis a kalibrace měřících přístrojů. Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Práce v terénu na zakázku.

Projekce, dodávka: - kompletní pohony - elektromotory, generátory, převodovky.