Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Vývoj a tvorba: -web aplikace -gastronomický software FUSION -kamerové systémy včetně záznamu a přenosu -zabezpečovací systémy -správa sítí -webhosting.

Dodávka: - zdravotnická technika EKG přístroje, vyčetřovací a operační světla.

Dodávka, montáž, servis, projekce: -vzduchotechnika -klimatizace: -pro bytové a kancelářské prostory -pro průmyslové a výrobní prostory.

Nabídka vybavení pro hasičské záchranné sbory, zařízení na mytí hadic a jejich údržbu.

Dodávka, distribuce, prodej kompletní hygienické, čistící a úklidové prostředky.

Výroba, prodej: -průmyslové výtahy: -výtahy nákladní, skladové a stavební -transportní plošiny. Prodej, půjčovna, pronájem, oprava, servis: -vibrační desky a rotátory -vibrační pěchovadlo.

Dodávka, servis: - laboratorní technika - zdravotnická technika - veterinární technika.

Prodej, instalace, záruční a pozáruční servis: - průmyslové snímače pro snímání a měření výšky hladiny, kapalin a sypkých materiálů v zásobnících - měření průtoků hmotností a tlaků.

Prodej, leasing, dodávka: - zdravotnická technika pro urologii, gynekologii, stomatologii, pediatrii, obvodní lékaře.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Železniční technika -opravy motorových lokomotiv a speciálních železničních kolejových vozidel a zařízení.

Prodej, dodávka, servis: - dojící technika a zařízení.

Projekce (zajišťování projektů) a dodávky: -ohřevné a reakční pece pro jednotky: -atmosférické destilace -vakuové destilace -hydrogenační rafinace -katalytického reformingu -parního reformingu -pyrolýzy -ohřev teplonosného oleje -systémy využití odpadního tepla spalin na: -výrobu páry -ohřev spalovacího vzduchu ...

Konstrukce, vývoj, projekce, výroba, montáž, oprava, servis: -parní turbíny -výměníky, kondenzátory -chladiče oleje, olejové systémy -redukční stanice -speciální armatury -potrubní a armatury, potrubní systémy -energetické inženýrství -poradenství v energetice -školení a přezkušování obsluh a údržby -zjišťování příčin závad ...

Výroba: - PUF filtry pro vzorkování ovzduší.

Dodáváme na český trh lanové dráhy pro lyžaře, turisty, pro městskou i materiálovou dopravu včetně servisu a náhradních dílů. Dále zprostředkuje dodávku švýcarských ocelových lan pro lanovky a vleky všech typů.

Parker Hannifin - výhradní zástupce značky OLAER v České a Slovenské republice. Největší světový výrobce prvků pro řízení pohybu - Motion Control. Velkoobchod, maloobchod: - vakové, membránové a pístové hydropneumatické akumulátory - bezpečnostní a uzavírací bloky - plnící a zkušební sady pro akumulátory tlaku - chladící agregáty a ...

Výzkum, vývoj, projekce, výroba, dodávky, montáž, servis, funkční zkoušky, modernizace, rekonstrukce, inženýrink: -stroje, zařízení a technologie -chemický a petrochemický průmysl -ekologie a ochrana životního prostředí -potravinářství -lihovary -absorpční, adsorpční a rektifikační kolony, odparky a odpařovací stanice, ...

Dodavatel strojů a zařízení Metso Minerals pro zpracování nerostných surovin, recyklace stavební suti, recyklace kovového odpadu Lindeman aj. Obchod, prodej: -vibrační podavače -čelisťové, kuželové a odrazové drtiče -vibrační třídiče -mobilní drtiče a třídiče -stroje pro mokré úpravárenství -stroje pro zpracování kovošrotu -pásové ...

Prodej a půjčovna: - elektrocentrály KIPOR.

Projekce, kompletní dodávky: - bytové klimatizace pro průmyslové a výrobní prostory.

Vývoj, výroba: -radiometrická on-line měřící technika pro průmyslové aplikace (vlhkoměr, indikátor průchodnosti, hladinoměr NMT RAK, hladinoměr skloviny NUE 1203, hustoměr NUE 1203) -měřící technika založená na využití detekce ionizujícího záření. Dominantní výrobce a dodavatel řady radiometrických měřících zařízení na českém trhu.