OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Vývoj a produkce: -měřicí a regulační technika -specializace na elektromagnetické průtokoměry.

Servis: - zařízení Baur - lokalizace kabelových poruch - Diagnostika & zkoušky vysokým napětím - zkoušky dielektrických izolačních materiálů - měřicí kabelové vozy.

Prodej a pronájem: - zařízení pro práce ve výškách a manipulace s břemeny - půjčovna stavebních strojů pro přístup do výšek - nůžkové plošiny, teleskopické plošiny, teleskopické

Výroba: -nástroje pro ohýbání trubek -součásti pro rotační ohýbačky trubek -trny -vyhlazovače -nástrojové sady -nástrojové sady patrové a formované -nástrojové sady pro speciální tvary trubek a profilů.

Prodej: -značky SOTECO, FIMAP, CLARKE, NILCO, UNGER -úklidová technika, náplně -sanitární technika -podlahové mycí stroje -vysavače -čističe koberců -úklidové vozíky, mopová technika -čistící prostředky.

Projekty, inženýrská kancelář, programové vybavení, dodávky, montáže, oprava, servis v oborech: -aplikace řídících systémů -řízení technologických procesů, měření, regulace, MaR (pára, voda, teplo) pro: -výměníkové stanice, kotelny -čistírny odpadních vod, úpravny vod -napájecí stanice MHD -ovládání a řízení měníren MHD ...

Regulace technologických procesů. Projektová činnost v investiční výstavbě, outsourcing Dodávky a montáže elektroinstalací a zařízení MaR, včetně projektování. Systémy:Landis & Staefa, AMIT, Siemens, Allen-Bradley, Mitsubishi a SAUTER. Tvorba aplikačního software průmyslových automatů a vizualizačních centrál. Specializace na DDC ...

Dodávka, montáž, servis, projekce: - systémová technika budov EIB - vzduchotechnika a klimatizace - záruční a pozáruční servis.

Dovoz, prodej a servis hematologických, biochemických a veterinárních analyzátorů včetně spotřebního materiálu a reagencií.

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Činnost: - projekt a realizace - vzduchotechnika - klimatizace - chladící zařízení - teplovzdušné vytápění.

Projekt, montáž, servis, obchod: -chladicí nábytek LINDE -chladicí jednotky THERMO KING -chladicí a mrazicí boxy -specielní chladicí lékařská technika. Poradenská služba v oboru chladírenství.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Dovoz, import, obchod, velkoobchod, prodej, distribuce, oprava, servis zn. MAKITA: -elektrické ruční nářadí s řídící elektronikou -vrtací, sekacíb a bourací kladiva -vrtačky s příklepem -úhlové vrtačky, brusky -diamantová korunková vrtačka -vrtačka, šroubováky - utahováky -prostřihovače, nůžky na plech -rozbrušovací, ...

Maloobchod, prodej, servis, opravy, leasing: -chladničky, mrazničky, ledničky nové i slevněné -klimatizace Brno. Záruční, pozáruční servis chladícího zařízení zn. BOSCH, SIEMENS, LIEBHERR, MIELE, VESTRORS, IAR, AMICA, INDESIT, FAGOR, GOLD STAR, KORYNA, SILTAL, BEKO, ASPES, CARAVEL, MALBER, MARS, SANCY, SCANFROST, VITRIFRIGO, ...

Prodej, montáž, servis: -radiostanice, vysílačky zn. MOTOROLA, ALINCO, NISSEI, občanské radiostanice, antény, profi vysílačky. Export, import. Překlady, tlumočení: -arabština.

Obchodní zastoupení, dovoz, import. Průmyslové jeřáby a zdvihací technika: - mostové jeřáby - otočné sloupové a konzolové jeřáby - portálové jeřáby - speciální a technologické jeřáby - řetězové kladkostroje - lanové kladkostroje - jeřábové komponenty - modernizace a rekonstrukce - náhradní díly Servis jeřábové ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - lodě - lodní motory - příslušenství.

Maloobchod, prodej: - váhy - vážící systémy - průmyslové váhy.

Obchodní zastoupení, prodej: -mobilní jeřáby TEREX DEMAG, ZWEIBRÜCKEN SRN, vyráběny dle ISO 9001:2001 Import, dovoz, prodej, poradenství, oprava, servis: -automobilové a pásové jeřáby DEMAG 25-3200 t -železniční, přístavní jeřáby GOTTWALD-Port Technology -speciální víceúčelová vozidla pro silnici i kolej ZWEIWEG -mobilní ...

Centrum akustických služeb: -měření hluku, snižování hluku v průmyslu (krytování strojů a zařízení, kabiny pro obsluhu, velíny, zástěny, tlumiče) -dopravní systémy (protihlukové bariéry) -komplexní řešení reprezentativních prostor (televizní a rozhlasová studia, veřejné budovy, banky, společenské prostory, kina, koncertní ...

Maloobchod, e-shop: . LED projekce - LED produkty - fotovoltaika - pneumatiky.

Dodávky systémů: -pro bezdrátovou signalizaci (bezdrátové signalizační systémy) pacient-sestra -monitoring pacienta na lůžku (varovný systém) -pro značení prádla a oděvů -speciálních textilií pro lůžka se zvláštní péčí -pomůcky pro inkontinentní a imobilní osoby -hry a ergoterapeutické pomůcky pro seniory -venkovní hřiště pro ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej pro: -mikrobiologické laboratoře -průmyslovou mikrobiologii -farmaceutickou výrobu -kosmetický a potravinářský průmysl.

Velkoobchod. Trezory: -nábytkové -zazdívací -peněžní -pro ochranu dat -pro ochranu písemností. Organizace písemností: -registrační skříně -rotující kartotéky a sklady -archivy a regály -závěsné složky a obaly. Klíče.