OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Autorizovaný záruční i pozáruční servis zahradní techniky - zahradní sekačky.

Služby: - elektronické vybavení obchodů, osvětlení EZS, zabezpečení proti zcizování předmětů a zboží, lokální ochrana zboží (EAS), signalizace otevření vitríny - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV - počítačové sítě-strukturovaná kabeláž - telefonní rozvody - anténní a satelitní rozvody - silnoproudé ...

Výroba: - měřící lasery - HeNe trubice. Oprava, servis: - lasery.

Prodej strojního materiálu.

Svěřte nám realizaci svého nového bazénu, prodej: -venkovní i vnitřní foliové nebo sklolaminátové bazény, 15 modelových řad -zastřešení bazénů -lamelové zakrytí bazénu proti ztrátám tepla -vířivý bazén -tepelná čerpadla. Další výrazy: -foliový, sklolaminátový bazén, vířivky (bazénové).

Zakázková lisovna termoplastických hmot: -moderní zařízení -lisy Battenfeld -regulační zařízení Gunther -temperační zařízení Piovan -sušičky granulátu Arburg -lisování technických výlisků do 120 gramů -lisování technických výlisků do 500 gramů, -lisy Battenfeld, Arburg Konstrukce: -modelování výlisků a nářadí ve 3D-program ...

Prodej, oprava, servis: -zemědělská technika: -stroje pro přípravu krmiv -mísírny krmných směsí - mísiče a homogenizátory - kladívkové šrotovníky - válcové šrotovníky - mačkače - vážní technika -obilní technika - pneumatické dopravníky - šnekové a spirálové dopravníky - redlery a elevátory - předčističky - prvky pro ...

Servis obráběcích strojů: -střední opravy -generální opravy, modernizace, nákup, prodej: -obráběcí a tvářecí stroje konvenční NC a CNC -frézka rovinná -frézka nástrojářská -obráběcí centrum CNC. Provádíme: -odborné zaškolení personálu zákazníka v oblastech obsluhy stroje, řídících systémů, technologie obrábění a údržby -demontáž ...

Služby: - pronájem karavanů a jiných obytných vozů

Poradenská činnost, projektová dokumentace, dodávka, montáž, revize nn, vn, servis: -průmyslové elektroinstalace, elektromontáže -měření a regulace (MaR) ENDRESS HAUSER aj. -měření a regulace 1/4 hod. maxima -automatizace SIEMENS, AMIT -kompenzace účiníku -trafostanice nn, vn do 35 kw.

INSIZE Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej a poradenství v oblasti měřidel a měřících zařízení a na jejich servis a opravy.

Eakon Klima s.r.o. se zaměřuje na instalace, prodej a servis klimatizací.

Zabýváme se průmyslovou automatizací, měřením a regulacemi. Vyrábíme elektroniku. Vytváříme LED osvětlení interiérů a exteriérů. Nabízíme property management, poradenskou činnost v oblasti ekonomiky a finančních trhů. Prodáváme systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařování.

Firma SDS-stavební společnost s.r.o. se sídlem v okrese Brno - venkov se zabývá činností v oblasti stavebních prací. V rámci našich služeb se specializujeme především např. na tepelná čerpadla a solární panely, stálý servis a dohled nad správou objektů,  rekonstrukcemi budov a bytů, převážně technologických celků,  instalatérské práce většího ...

Poradenství, prodej, dodávky, montáž, servis: -solární panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -měniče napětí Fronius -konstrukční prvky Schletter -stavíme solární elektrárny na klíč -poradenství (návštěvnost, legislativa).

Tomáš Jelínek provádí kontrolu, údržbu a prodej hasicích přístrojů, požárních vodovodů a hydrantů.

Plynové vzpěry pro výrobu i jako náhradní díly. Provádíme i výpočty - návrhy umístění vhodných vzpěr pro Váš kryt, aby bylo zvedání co nejergonomičtější. Libovolné síly, různá provedení. Dodávky u běžných množství do 2-3 týdnů.

Firma Alkaza, s.r.o. se zabývá kompletní dodávkou a montáží zabezpečovacích systémů mechanických jako jsou bezpečnostní zámky, kování, klíče, autoklíče, trezory ale i elektronických jako jsou alarmy drátové i bezdrátové, kamery a kamerové systémy, přístupové systémy, docházky.

Prodej a servis hasících přístrojů a požárních hydrantových systémů. Školení zaměstnanců v oblasti PO a BOPZ. Kontrola funkčnosti nouzového osvětlení a požárně-bezpečnostních zařízení, požárních ucpávek. Vedení a aktualizace dokumentace požární ochrany podle platné legislativy.

Ing. Radek Herman se zaměřuje na prodej a servis IT techniky, na kamerové, zabezpečovací a dveřní systémy a na elektroinstalace.

Lightigo s.r.o. se zaměřuje na laboratorní přístroje, digitální pulzní generátory a specializované nástroje LIBS.

LTW Battery s.r.o. se zaměřuje na úsporu CO2 a na pronájem nemovitostí.

Zabýváme se velkoobchodním prodejem náhradních dílů, převážně pak zahraniční zemědělské techniky. Nabízíme sklízecí stroje, píce, traktory, ložiska, hnojiva a rozmetadla. Pluhy, secí stroje, mulč-rotavátory, spojovací materiál, podmítače, pěchy a další prostředky pro zpracování půdy.

Vývoj, výroba, oprava, servis: - minipivovary

Prodej, e-shop: - satelitní DVB-T technika - měřící technika - baterie - spínače, konektory, adaptéry