Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Pronájem obytných přívěsů značky Hobby.

Prodej zahradní a zemědělské techniky: -křovinořez (motorová kosa) -řetězová pila, pily -postřikovač, rosič -čerpadlo, čerpadla OLEO-MAC -kultivátor KULTI -traktor -sněhová fréza -sekačka TORO -motorová elektrická sekačka CASTELGARDEN s motory BRIGS&STRATON -bazén-nadzemní, kopaný-filtrace, bazénová chemie ...

Pronájem a půjčování hausbotu a lodí.

Nabízíme vysokorychlostní připojení k síti internet. Návrhy a montáže kamerových systémů klasické CCTV, IP technologie, včetně skrytých instalací miniaturních kamer. Telefonní služby pomocí technologie zvané Voice over IP

Stroje pro výrobu domácí bionafty. GW60, GW120 a GW250.

Autorizované metrologické středisko a registrovaný opravce membránových plynoměrů do průtoku 10 m3/h: -plynoměry -oprava plynoměrů -likvidace vyřazených plynoměrů -montáž, výměna membránových plynoměrů -obchodní činnost.

Výroba, oprava, servis: - těžební stroje - důlní stroje. Autoopravna, autoservis.

Autobaterie VARTA, STARLINE, WINNER, AKUMA, OPTIMA, ZAP, MAFF, FIAMM. Disky na nákladní vozidla Lemmerz, Jantsa, Ples, Gianetti. Originální i neoriginální náhradní díly a příslušenství pro nákladní, užitková a osobní vozidla všech značek od renomovaných světových výrobců za výhodné ceny. Autoservis, servis a opravy nákladních vozidel IVECO, ...

Výroba: -ocelové zárubně, ocelových zárubní -zámečnictví -kovovýroba -výroba zárubní, kovovýroba, zámečnictví -výroba a oprava elektromotorů a čerpadel -velkoobchod hutní matetiál -kovový šrot -autodoprava -poradenská činnost v oblasti optimalizace energií. Sídlo: Brno, Nám.Svobody 93/22.

Bezpečnost práceporadenství - v oblasti bezpečnosti práce Školení - požární ochranaporadenství - v oblasti požární ochrany Požární ochrana.

Vyhlídkové plavby školní výlety, výukové a firemní akce, oslavy, pracovní porady Půjčovna - motorové čluny - kánoe.

Bezpečnost práce poradenství - v oblasti bezpečnosti práce Požární ochrana školení - požární ochranaporadenství - v oblasti požární ochrany Požární ochrana.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Velkosklad - sudové a lahvové pivo TAS, PÁTER, LEŽÁK, KERN, GRANÁT, KVASAR, VELEN, MORAVSKÉ SKLEPNÍ a nealko pivo FORMAN - limonády GRENA, KOALA, KOMBAJNÉRKA, ADRAKA a PAMPA, NIKOLA - energy drinky - limetková piva Půjčovna - přenosná chladící výčepní zařízení - párty pípy.

Montáž satelitní-zabezpečovací techniky. Prodej, montáž: -zařízení pro příjem digitálního pozemního vysílání DVB-T Multiplexu A, tam kde není signál DVB-T -instalujeme satelitní i anténní komplety -elektrické zabezpečovací systémy - EZS.

Výroba, prodej, servis: EKOLOGICKÉ čistění a předčištění odpadních vod. Stájová mechanizace- údržba, oprava mechanizace živočišné výroby v zemědělství Kovovýroba a zakázková výroba Elektrovýroba -elektro-kompletní realizace -rozvaděče -velkoobchod, velkosklad, prodej -elektroinstalační materiál. Chlazení - chladírenská ...

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Veškeré pokrývačské, izolatérské a klempířské práce s dodáním materiálu. Hydroizolace plochých střech, montáž střešních oken. Tesařské práce. Půjčovna, pronájem stavební výtahy.

Elektromontáže, měření a regulace i revize. Realizujace návrhů automatizace vytápění, ohřev teplé užitkové vody pro rodinné domy.

Dodávka a montáž klimatizace do bytu, domu či kanceláře. Hlavní nabídku firmy doplňují mobilní klimatizace. Služby poskytujeme v rámci celé České republiky. Klimatizace, které se skládají z vnitřní a venkovní jednotky. Přístroje světových značek jako je LG, Panasonic, Toshiba, Sinclair a Midea. Příslušenství: -konzoly -čerpadlo ...

Kovoobrábění. Návrh, realizace: -pneumatické rozvody -šoubení a příslušenství -pnneumatické válce -elektromagnetické rozvaděče -mechanicky a pneumaticky ovládané rozvaděče -oprava pneumatických rozvodů Kusová výroba součástek, náhradní díly.

Peristaltická čerpadla a dávkovače s výkonem do 2 litrů/min: -pro čerpání a dávkování kapalin a gelů ve výrobních provozech, laboratořích a všude tam, kde je vyžadována chemická kompatibilita a přesnost -čerpadla -se silikonovým čerpacím segmentem -s opěrnou dráhou -s nastavitelným výkonem -s konstantním výkonem ...

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...