Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej, dodávka, maloobchod, servis, opravy zemědělská technika, zahradní technika. -motorové pily, pila -štípačky krbového dřeva -křovinořezy -sekačky -postřikovače -náhradní díly a příslušenství -oleje, lišty, řetězy a jiné. Broušení řetězů na počkání.

Služby: prodej, servis, montáž -klimatizace -rekuperace -tepelná čerpadla -plnění autoklimatizace

Prodej, montáž: -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -docházkové systémy.

Služby: -návrhy zahrad -realizace zahrad -úpravy zahrad -udržba zahrad -automatické závlahové systémy.

Prodej: -zahradní technika -zahradní nábytek -grily -zahradní frézy -zahradní trakrory -motorové pily -zahradní sekačky -křovinořezy -postřikovače.

Prodej, servis: -zahradní technika -komunální technika -záruční a pozáruční servis -sekačky -křovinořezy -pily -plotostřihy -elektrocentrály -zahradní traktory -kultivátory -zádové a ruční postřikovače -čerpadla -prodej náhradních dílů -broušení řetězů.

Výroba, prodej: -dřevoobráběcí nástroje -příslušenství -dřevařský průmysl -výrobci nábytku -kovovýroba. Sídlo - Brno

Velkoobchodní prodej pro montážní firmy: - ventily, teploměry, hadice - ponorná a kalová čerpadla Výroba, montáž a kompletace čerpací a regulační techniky: - domácí vodárny, ponorná čerpadla - regulátory tlaku plynu Dodávky sortimentu pro výrobce tepelné a čerpací techniky: - teploměry, manometry - kabelové svazky, spínače.

Prodej, servis, oprava: - počítače (počítač) - výpočetní technika - informační systémy - pokladní a restaurašní systémy.

Servis, prodej: -šicí stroje a zařízení. Poradenská činnost.

Technická zařízení budov, domů, dům: -kompletní dodávky na klíč -projektová dokumentace -technické poradenství v oboru. Montáž tepelných čerpadel a klimatizačních zařízení. Vodo-topo-plyn: -kompletní montáž zařízení -montáž kanalizačních řádů -rozvody -rekonstrukce otopných systémů -montáž podlahového, stěnového topení -plynofikace ...

Servis, oprava: -chladící zařízení -mraznička -chladnička -klimatizace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Výhradní dovozce plynové spotřebiče a topenářské výrobky značek ECOFLAM, SYSTEMA, GLOBAL RADIATORI, GARIONI NAVAL, ICI CALDAIE, FCR CALDAIE, TECFLAM: -parní vyvíječe - k výrobě syté páry -kotle, kotel -teplovodní -stacionární -s tlakovým hořákem -horkovodní -parní -hořáky: zemní plyn, lehký topný olej, ...

Výroba, prodej. Stroje na zpracování krmiv a sypkých materiálů: -válcové šrotovníky -mačkače zrnin a drtiče granulí -horizontální míchačky sypkých hmot -výrobny krmných směsí -stroje pro průmyslové výrobny krmných směsí, zemědělské společnosti a družstva, soukromé rolníky. Strojírenská výroba, strojírenství, kovovýroba, ...

Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Oprava, servis, údržba, revize: - mostové jeřáby - zdvihací zařízení - elektrické kladkostroje - ruční zvedáky.

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Služby: -bezpečnostní práce - koordinátor BOZP na staveništi.

Půjčovna lodí - vyhlídkové, pohádkové a pirátské plavby.

Měření, servis: - rentgeny, rentgenů

Manipulační technika. Průmyslové pneumatiky. Náhradní díly. Opravy a servis vysokozdvižných vozíků. Výroba přívěsných vozíků pro průmysl. E-shop, internetový obchod.

Mahrlo MaR technika: -snímanie a meranie teploty, výšky hladiny, prietoku, tlaku a vlhkosti -prevodníky -napájacie zdroje -zobrazovacie a ukazovacie prístroje -regulátory teploty a tlaku -priemyselne armatúry, ventily, čerpadlá, tlakomery, prietokomery, sondy.

Služby: - obchodní činnost, export, import důlní zařízení, hutní materiál. Dovoz a vývoz důlního zařízení a hutního materiálu.

Projekce, konstrukce, vývoj, výroba: -důlní-kompletních dobývacích mechanizovaných komplexů-linek (linky), jednotlivých komponentů -mechanizovaná důlní výztuž -důlní dobývací kombajn -důlní stěnové přesouvací a sběrné hřeblové dopravníky -strojírenská výroba-zakázková kusová i sériová výroba -výpalky a svařence -ocelové konstrukce a ...

Poslání: MEGA a.s. je společnost poskytující kvalitní technologie a komplexní služby v oblastech čištění vod, povrchových úprav materiálů a ekologie. Veškerá naše činnost je směřována k uspokojení přání zákazníků a je realizována s maximálním ohledem na životní prostředí. Na základě dlouhodobých zkušeností a působení na trhu byly jako dva ...